« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag

SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag is op zoek naar een huisarts met lef!

3 dagen per week

Wie zijn wij?

SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein is een gezondheidscentrum zoals je het niet vaak tegenkomt; uniek zowel wat betreft de patiëntenpopulatie waar we ons met hart en ziel voor inzetten, als wat betreft het hechte en fijne team waar we in werken. Samen maken we gewone zorg mogelijk voor mensen die leven onder ongewone omstandigheden.

Als huisartsen van het gezondheidscentrum hebben wij ons reguliere spreekuur voor patiënten uit de Schilderswijk. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de huisartsenzorg voor bewoners van woonvoorzieningen voor verstandelijk gehandicapten en palliatieve patiënten in een hospice. Ook werken wij als straatdokters in Den Haag: een uitdaging op zowel medisch als sociaal-maatschappelijk vlak. Vakinhoudelijk is het werk als huisarts in dit gezondheidscentrum zeer divers. Regelmatig zien we bijzondere ziektebeelden onder bijzondere omstandigheden. Wij werken daarom nauw samen met andere professionals in de keten: zowel professionals uit de nulde, eerste en tweede lijn als uit het sociaal domein en van de GGD.

Het huidige team bestaat uit 4 vaste huisartsen, 4 assistenten en 6 praktijkondersteuners. Laagdrempelig en constructief contact onderling is van alledag. Er is sprake van een veilige werkomgeving waarin we er belang aan hechten gezamenlijk op te trekken.

Scholing en opleiding vinden wij erg belangrijk; daarom leiden wij huisartsen, verpleegkundigen en assistentes op en organiseren we vele scholingsmomenten. In onze praktijk en binnen SHG zijn er altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als huisarts, in de volle breedte van het vak!

Wie zoeken wij?

We zoeken een daadkrachtige, enthousiaste en betrokken huisarts die niet bang is voor uitdaging. Een huisarts die affiniteit heeft met zorg voor kwetsbare patiëntengroepen en die kan werken onder druk. Een huisarts die bij uitstek een teamspeler is en andere professionals in de praktijk weet te inspireren. We verwachten van onze nieuwe collega dat hij/zij actief betrokken zal zijn bij projecten rondom scholing, samenwerking en kwaliteit van zorg en dat hij/zij het eigen functioneren kritisch durft te bekijken. Ervaring is een pré, maar motivatie is belangrijker.

Wat bieden wij?

  • Een professionele en prettige werksfeer
  • Een goed georganiseerde en geaccrediteerde praktijk
  • Samenwerking binnen het gezondheidscentrum zelf en de SHG Groep
  • Salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao gezondheidscentra/AHG
  • Werkdagen in overleg

Wil je meer lezen over de voordelen van werken in loondienst bij SHG als huisarts? Bekijk dan deze pagina.

Spreekt dit jou aan?

Reageer dan op deze vacature en kom ons team versterken! Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te uploaden via Online solliciteren.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze praktijkmanager mevrouw M. Ozinga via 06-34244072 of mozinga@shg.nl.