« terug naar vorige pagina

Bewegen

Behandeling afgesloten bij de fysiotherapeut, maar behoefte aan fysiotherapeutische begeleiding bij het bewegen? Altijd al willen beginnen met sporten, maar u wil dit op een verantwoorde wijze doen? Heeft u een chronische ziekte en u wilt graag onder deskundige begeleiding bewegen?

Kies dan voor de vertrouwde medische fitness! Op de SHG locaties Houtwijk, Leidschenveen en Veenland organiseren wij deze persoonlijke en verantwoorde wijze van bewegen onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Iedereen mag zich aanmelden voor de medische fitness, of het nu is om af te vallen, spieren te versterken, conditie op te bouwen of om gewoon gezellig in groepsverband te bewegen.

Om bij SHG te sporten hoeft u niet onder behandeling te zijn bij een fysiotherapeut en heeft u ook geen verwijzing nodig van een huisarts.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de afdeling fysiotherapie van het gezondheidscentrum bij u in de buurt. Meer informatie vindt u op de websites van de gezondheidscentra die medische fitness aanbieden: