« terug naar vorige pagina

Werken bij

Helpt mensen gezonder te leven

Durf jij samen met ons de uitdaging aan te gaan om mensen te helpen gezonder te leven? Wil je werken in een multidisciplinair team met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag. Bij SHG werken rond de 200 enthousiaste en gedreven professionals, die zich samen inzetten om de kwaliteit van zorg en behandelingen voortdurend te verbeteren. We werken in multidisciplinaire teams, bestaande uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, doktersassistenten, fysiotherapeuten, diëtisten, apothekers en apothekersassistenten. Onze professionals houden zich vooral bezig met werkzaamheden waar ze goed in zijn en die ze leuk vinden. In administratieve taken worden ze ondersteund door het Centraal Bureau.

 

SHG vacatures

Huisarts SHG Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck
Huisarts SHG Gezondheidscentrum Houtwijk
Huisarts SHG Gezondheidscentrum De Koning
Verpleegkundig specialist of physician assistant SHG Gezondheidscentrum De Koning
Verpleegkundig specialist SHG Gezondheidscentrum Houtwijk
Waarnemend fysiotherapeut SHG Gezondheidscentrum Veenland/Leidschenveen
Waarnemend fysiotherapeut SHG 
Doktersassistent SHG Gezondheidscentrum Veenland
Doktersassistent SHG Gezondheidscentrum Spoorwijk
Doktersassistent SHG Gezondheidscentrum Lage Veld
Doktersassistent flexpool
Medisch student voor meerdere gezondheidscentra
Praktijkmanager bij SHG
Apothekersassistent Apotheek Houtwijk
Apothekersassistent Apotheek Leidschenveen
HR medewerker
Lid SHG cliëntenraad

SHG is altijd op zoek naar talent! Hiervoor kun je gerust een open sollicitatie sturen (volg de link en kies bij ‘Vacature’ voor ‘Open sollicitatie’). We sturen je een ontvangstbevestiging en bewaren je sollicitatie drie maanden. Als er in die periode een functie beschikbaar komt, nemen we gelijk contact op. Na drie maanden worden sollicitaties vernietigd.

SHG leidt ook regelmatig geneeskunde studenten op. Ben je Arts in opleiding tot specialist (AIOS) en geïnteresseerd in een opleidingsplek in een multidisciplinaire gezondheidscentrum? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@shg.nl


Arbeidsvoorwaarden

SHG heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering, persoonlijk scholingsbudget voor huisartsen, tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen. Wij vinden verbinding met elkaar heel belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig borrels op locaties, informatiesessies en interne scholing over allerlei onderwerpen.

Nieuwsgierig? Onze locaties en collega's stellen zich voor!