« terug naar vorige pagina

Werken bij

Helpt mensen gezonder te leven

Durf jij samen met ons de uitdaging aan te gaan om mensen te helpen gezonder te leven? Wil je werken in een multidisciplinair team met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

SHG bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken verspreid door Den Haag. Bij SHG werken rond de 200 enthousiaste en gedreven professionals, die zich samen inzetten om de kwaliteit van zorg en behandelingen voortdurend te verbeteren. We werken in multidisciplinaire teams, bestaande uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners, doktersassistenten, fysiotherapeuten, diëtisten, apothekers en apothekersassistenten. Onze professionals houden zich vooral bezig met werkzaamheden waar ze goed in zijn en die ze leuk vinden. In administratieve taken worden ze ondersteund door het Centraal Bureau.

 

SHG vacatures

Huisarts SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein
Huisarts SHG Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck
Huisarts SHG Gezondheidscentrum Houtwijk – niet ondernemen maar dokteren 
Huisarts SHG gezondheidscentrum Houtwijk – toe aan de volgende stap, zonder organisatorisch gedoe
Huisarts SHG Gezondheidscentrum De Koning
Huisarts SHG Gezondheidscentrum Leidschenveen
Verpleegkundig specialist of physician assistant SHG Gezondheidscentrum De Koning
Praktijkondersteuners GGZ voor verschillende SHG gezondheidscentra
Praktijkondersteuners somatiek en/of diabetesverpleegkundigen
Fysiotherapeut SHG Gezondheidscentrum Spoorwijk
Waarnemend fysiotherapeut SHG 
Tweede Apotheker apotheek Houtwijk
Apothekersassistent(e) apotheek Houtwijk
Apothekersassistent(e) apotheek Leidschenveen
Apothekersassistent(e) apotheken De Koning en Spoorwijk
Doktersassistentes voor meerdere gezondheidscentra
Doktersassistent flexpool
Medisch student 

SHG is altijd op zoek naar talent! Hiervoor kun je gerust een open sollicitatie sturen (volg de link en kies bij ‘Vacature’ voor ‘Open sollicitatie’). We sturen je een ontvangstbevestiging en bewaren je sollicitatie drie maanden. Als er in die periode een functie beschikbaar komt, nemen we gelijk contact op. Na drie maanden worden sollicitaties vernietigd.

SHG leidt ook regelmatig geneeskunde studenten op. Ben je Arts in opleiding tot specialist (AIOS) en geïnteresseerd in een opleidingsplek in een multidisciplinaire gezondheidscentrum? Stuur dan je motivatie en CV naar sollicitatie@shg.nl


Arbeidsvoorwaarden

SHG heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering, persoonlijk scholingsbudget voor huisartsen, tegemoetkoming in de ziektekostenverzekering, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en 26 vakantiedagen. Wij vinden verbinding met elkaar heel belangrijk. Daarom organiseren we regelmatig borrels op locaties, informatiesessies en interne scholing over allerlei onderwerpen.

Nieuwsgierig? Onze locaties en collega's stellen zich voor!