« terug naar vorige pagina

Werken in loondienst

Wil jij patiënten op naam én ontzorgd worden? Voor meerdere SHG gezondheidscentra in diverse Haagse wijken zoeken wij nog enthousiaste huisartsen. Een unieke kans om in een maatschappelijk betrokken organisatie in loondienst te komen werken, met alle bijkomende voordelen:

  •  Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. In onze gezondheidscentra werken niet alleen huisartsen, POH’s en doktersassistenten maar ook andere disciplines, zoals fysiotherapeuten en diëtisten. Hierdoor kun je laagdrempelig overleggen en samenwerken.
  • Door langere tijd op één plek te werken, leer je jouw patiënten goed kennen en bouw je een relatie met hen op.
  • Bij SHG is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: we organiseren regelmatig nascholingen en er zijn ruime mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.
  • Randvoorwaarden zoals personeelszaken, financiën, ICT en nog veel meer worden centraal geregeld. Hierdoor word je als huisarts ontzorgd en heb je meer tijd voor patiëntenzorg.
  • SHG is maatschappelijk betrokken: zo zijn wij er bijvoorbeeld ook voor patiënten die tussen wal en schip vallen, zoals dak- en thuislozen.
  • In loondienst heb je financiële zekerheid. Je ontvangt naast je vaste salaris vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget. Je wordt doorbetaald bij ziekte en doordeweekse feestdagen en krijgt 5 studiedagen per jaar. Ook heb je geen omkijken naar zaken als persoonlijke administratie, verzekeringen en pensioen. De bijdrage van SHG aan jouw pensioen is 50%.

Neem gerust een kijkje op onze vacaturepagina voor meer informatie over de openstaande vacatures of neem contact op om kennis te maken!