« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum De Koning

Ben jij een huisarts met passie en wil je in een gezellig team werken, solliciteer dan bij SHG Gezondheidscentrum De Koning. Wij zoeken een:

Huisarts (m/v) voor 2 tot 4 dagen per week 

Wie zijn wij?

Wij, Adrianne Voogt, Björn Linzer, Thijs Backus en Leanne Brouwer, zijn op zoek naar een enthousiaste collega huisarts die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Ons gezondheidscentrum ligt in het hart van de multiculturele Schilderswijk en heeft een diverse en uitdagende patiëntenpopulatie.

We hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk en een goede samenwerking in ons team van doktersassistenten, praktijkondersteuners en -verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtiste en apotheek. Ook de samenwerking met partners in het centrum en met de vele zorgverleners in de wijk is voor ons belangrijk.

Kenmerkend voor ons gezondheidscentrum is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s, de collegialiteit en de ruimte voor eigen ontwikkeling, in de volle breedte van het vak. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk: wij leiden met veel enthousiasme huisartsen en doktersassistenten op.

Wat bieden wij?

  • Patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken
  • Een enthousiast team met passie
  • Een NHG-geaccrediteerde praktijk, met veel aandacht voor kwaliteitsbeleid
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en regelmatig nascholingen vanuit SHG
  • Betrokken samenwerking met partners in de wijk
  • Marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden

Spreekt dit jou aan?

Vind je het leuk om te werken in een goed georganiseerde praktijk in een multiculturele wijk? Reageer dan op deze vacature, we willen je graag ontmoeten! Een dag(deel) meelopen of een periode waarneming om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Lisette Caminada via 06-14386867 of lcaminada@shg.nl of met een van de huisartsen via ons telefoonnummer 070 388 6902.

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te uploaden via “online solliciteren” op de SHG website.