« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum De Koning

Ben jij een huisarts met passie,  in voor een uitdaging en wil je in een gezellig team werken in Den Haag, dan zijn wij de praktijk die je zoekt.

Gezondheidscentrum De Koning zoekt twee huisartsen voor in totaal 6 dagen per week

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum ligt in de multiculturele Schilderswijk. Wij zetten ons met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste en apotheek samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg.

Het is hard werken, maar het is uitdagend en geeft veel voldoening. Op deze locatie krijg je een unieke kijk in onze multiculturele samenleving en kun je écht bijdragen aan verbetering van gezondheid.

Wij zijn een opleidingspraktijk: wij leiden met veel enthousiasme huisartsen en doktersassistenten op. In onze praktijk en binnen SHG  zijn er altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als huisarts, in de volle breedte van het vak!

Wat bieden wij?

  • Een enthousiast team waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat
  • Een 15 minuten spreekuur
  • Een apotheek in het pand waarmee we nauw samenwerken
  • Werken met het HIS Medicom
  • Ruime mogelijkheden voor het volgen van (kader)opleidingen

Wil je meer lezen over de voordelen van werken in loondienst bij SHG als huisarts? Bekijk dan deze pagina.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Word je enthousiast van deze beschrijving?  Reageer en kom ons team versterken! Een dag(deel) meelopen om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met praktijkmanager Clarine van Wessem via cvanwessem@shg.nl of 06 – 45467154. Neem ook eens een kijkje op onze website gcdekoning.nl.