« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Leidschenveen

Ben jij een huisarts met passie, die gaat voor goede samenwerking en hoge kwaliteit van zorg? Solliciteer dan bij SHG Gezondheidscentrum Leidschenveen!

Wij zoeken een:

Huisarts voor 3 dagen per week

Wie zijn wij?

Ons huisartsenteam, bestaande uit 6 huisartsen, is in verband met interne veranderingen op zoek naar een enthousiaste collega huisarts die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg.

Ons gezondheidscentrum ligt in de wijk Leidschenveen en heeft een diverse patiëntenpopulatie. We hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk en een goede samenwerking in ons team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtiste en apotheek.

Kenmerkend voor ons gezondheidscentrum is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s, de collegialiteit en de ruimte voor eigen ontwikkeling in de volle breedte van het vak. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk: wij leiden huisartsen en doktersassistenten op. Leidschenveen is een gezondheidscentrum dat zich blijft ontwikkelen!

Wat bieden wij?

  • Patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken
  • Een enthousiast team met passie
  • Een NHG-geaccrediteerde praktijk, met veel aandacht voor kwaliteitsbeleid
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en regelmatig nascholingen vanuit SHG
  • Marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je meer lezen over de voordelen van werken in loondienst bij SHG als huisarts? Bekijk dan deze pagina.

Spreekt dit jou aan?

Vind je het leuk om te werken in een modern gezondheidscentrum dat gemakkelijk bereikbaar is. Reageer dan op deze vacature, we willen je graag ontmoeten! Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te uploaden via Online solliciteren. Een dag(deel) meelopen of een periode waarnemen om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met praktijkmanager Marijse Koolen via 070 444 5612 of mkoolen@shg.nl.