« terug naar vorige pagina

Verpleegkundig specialist of physician assistant SHG gezondheidscentrum De Koning

Ben jij een ervaren Verpleegkundig Specialist of Physician Assistant met passie, in voor een uitdaging en wil je in een gezellig team werken in Den Haag, dan zijn wij de praktijk die je zoekt.

SHG Gezondheidscentrum De Koning zoekt een

VS of PA voor 3 dagen per week

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum ligt in de multiculturele Schilderswijk. Wij zetten ons met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste en apotheek samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg.

Het is hard werken, maar het is uitdagend en geeft veel voldoening. Op deze locatie krijg je een unieke kijk in onze multiculturele samenleving en kun je écht bijdragen aan verbetering van gezondheid. De patiënten zijn dankbaar en er is weinig agressie. Overleg onder elkaar is laagdrempelig. Ons motto is ‘samen de schouders eronder’.

Als VS of PA word je een pionier in ons centrum. Jouw rol binnen ons team is nieuw en samen zullen we daar in ons centrum vorm aan gaan geven.

Wat bieden wij?

  • Een enthousiast team waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat
  • Een 15 minuten spreekuur
  • Een apotheek in het pand waarmee we nauw samenwerken
  • Werken met het HIS Medicom
  • Ruimte om te groeien en jezelf te ontplooien

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Word je enthousiast van deze beschrijving?  Reageer en kom ons team versterken! Een dag(deel) meelopen om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met praktijkmanager Clarine van Wessem via cvanwessem@shg.nl of 06 – 4546 7154. Neem ook eens een kijkje op onze website gcdekoning.nl.