« terug naar vorige pagina

Verpleegkundig specialist SHG gezondheidscentrum Houtwijk

Ben jij een ervaren verpleegkundig specialist met passie, ben je in voor een uitdaging en wil je in een gezellig team werken in Den Haag? Dan zijn wij de praktijk die je zoekt!

Gezondheidscentrum Houtwijk zoekt een Verpleegkundig Specialist voor 20-24 uur per week

Wie zijn wij?

Er werkt bij gezondheidscentrum Houtwijk een prettig samenwerkende groep collega’s die je van harte welkom heet. De groep vormt een enthousiast en goed geolied team, de sfeer is goed. Het gezondheidscentrum is goed geëquipeerd en zit in een fris en net verzorgd pand.

In Houtwijk bestaat de basisbezetting uit vijf huisartsen en een verpleegkundig specialist. Een van de huisartsen is kaderarts long, ook zijn wij een opleidingspraktijk. Verder hebben we een fijn en hard werkend team van doktersassistentes en praktijkondersteuners somatiek, GGZ en ouderenzorg. Ook hebben wij in ons pand fysiotherapeuten, een diëtiste, een verloskundige en er is een prikpost. Onze praktijkmanager zorgt er samen met de collega’s voor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. SHG apotheek Houtwijk is vlakbij ons gezondheidscentrum gevestigd.

Gezondheidscentrum Houtwijk is één van de acht gezondheidscentra van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). Daarnaast heeft SHG ook zes apotheken. Met ruim 200 collega’s op verschillende locaties in de stad bieden wij hoogwaardige zorg, vertrouwd bij mensen in de buurt.

Wat zoeken wij?

In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn we op zoek naar een verpleegkundig specialist (VS). De VS is binnen ons multidisciplinaire team een zelfstandig werkende professional. Je draait je eigen spreekuur voor patiënten met allerlei klachten die voorkomen in de huisartsenpraktijk. Daarnaast richt je je op de complexe zorg voor kwetsbare ouderen en palliatieve zorg. Vaak zijn dit visites bij mensen thuis. Hierbij werk je nauw samen met de praktijkondersteuners en huisartsen. Ook heb je de supervisie over onze spreekuurondersteuner (SOH), die zelfstandig een beperkt aantal ingangsklachten ziet en beoordeelt.

De functie van VS is relatief nieuw binnen ons gezondheidscentrum: ideaal voor een VS die houdt van pionieren en die in staat is om samen met het team de functie vorm en inhoud te geven. Daarnaast zie je het als een uitdaging om het netwerk dat nodig is voor de zorg aan kwetsbare ouderen en palliatieve patiënten verder uit te bouwen en te verstevigen. Je zoekt hiervoor contact met samenwerkingspartners in zorg, welzijn en de ziekenhuizen. De VS die wij zoeken is een echte verbinder en heeft een proactieve, collegiale, flexibele instelling.

Daarnaast is er binnen SHG ruimte om de functie van VS, samen met jouw collega verpleegkundig specialisten, verder te ontwikkelen. Doormiddel van deelname aan werkgroepen of projecten zijn er mogelijkheden om de kwaliteit van de ouderenzorg en palliatieve te borgen en te verbeteren. In Den Haag is SHG betrokken bij verschillende regionale projectgroepen, waaronder palliatieve zorg en dementie, waarbij jouw inbreng meer dan welkom is.

Kortom: we zoeken een zelfstandige, proactieve verpleegkundig specialist met ervaring in de ouderenzorg en palliatieve zorg of die bereid is om zich hierin verder te ontwikkelen. Bij voorkeur een professional die in staat is om de functie neer te zetten binnen een eerstelijns gezondheidscentrum, die de netwerksamenwerking verbetert en die zich wil inzetten voor kwaliteitsverbetering binnen SHG en in de regio.

Wat bieden wij?

  • Een fijn, enthousiast en goed georganiseerd team
  • Een 15 minuten spreekuur
  • Ruime opleidingsmogelijkheden
  • Een fijne wijk om in te werken met gratis parkeren en supermarkten in de directe omgeving

Wij bieden je een goed salaris conform cao huisartsenzorg, 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en een goede pensioenvoorziening.

Wil je meer weten of direct solliciteren?

Neem dan gerust contact op met onze praktijkmanager Ilona van der Nat via ivandernat@shg.nl of 06 220 071 89. Je kan ook een kijkje nemen op onze website gchoutwijk.nl.

Word je enthousiast van deze beschrijving? We nodigen je van harte uit te reageren en kijken uit naar je reactie! Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.