« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner somatiek Houtwijk

Ben jij een betrokken praktijkondersteuner die het verschil wil maken voor onze patiënten? Solliciteer dan op deze uitdagende functie bij SHG Gezondheidscentrum Houtwijk. Wij zoeken een enthousiaste:

PRAKTIJKONDERSTEUNER- SOMATIEK  voor 24- 32 uur p/w in Den Haag, Houtwijk

voor opvolging van één van onze collega’s die met welverdiend pensioen gaat

Spreekt dit jou aan?

Vind jij het fijn om vanuit een vaste basis te werken waardoor je je cliënten goed leert kennen? Heb je affiniteit met het werken in een wijk met een diverse patiëntenpopulatie, waaronder kwetsbare ouderen, waar geen dag hetzelfde is? Geeft het jou voldoening om je patiënten te helpen door hen zo optimaal mogelijk te begeleiden bij hun chronische zorgvragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt hier samen te werken in een multidisciplinair team. Op ons goed georganiseerde gezondheidscentrum zetten we ons dagelijks in als huisartsen, doktersassistentes, fysiotherapeuten, POH-GGZ, diëtiste, podotherapeut en verloskundige voor het leveren van persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Daarnaast werk je natuurlijk samen met ervaren collega praktijkondersteuners somatiek.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer en een goede samenwerking met collega’s in het centrum, met de collega’s binnen SHG en met de vele zorgverleners in de wijk.

“Met veel plezier werk ik hier alweer 3 jaar! Van mijn zeer ervaren collega praktijkondersteuners steek ik veel op. De lijntjes met de huisartsen en andere collega’s hier bij SHG zijn heel kort. Het is heel makkelijk om even iets te overleggen.”

– Heidi, praktijkondersteuner SHG gezondheidscentrum Houtwijk –

Wie ben jij?

 • Je bent een ervaren praktijkondersteuner. Of je bent net afgestudeerd met een flinke portie levenservaring.
 • Je wilt je inzetten voor de chronische zorg aan Kwetsbare Ouderen, Diabetes- CVRM- en Longpatiënten.
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief.
 • Je bent geduldig, hebt doorzettingsvermogen en je houdt van heldere communicatie.
 • Je hebt plezier in het samenwerken binnen een multidisciplinair team.
 • Je wilt je ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied.

Wat bieden wij?

 • Werken in een uitdagende functie met een diverse patiëntenpopulatie.
 • Fijne collega’s binnen een enthousiast, betrokken, multidisciplinair team.
 • Een jaarcontract voor 24 – 32 uur met vooruitzicht op een vast dienstverband.
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door scholing en door van elkaar te leren.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. SHG bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken verspreid door Den Haag. SHG Gezondheidscentrum Houtwijk ligt in de wijk Loosduinen, niet ver van het strand. Ons centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren in de directe omgeving. Lekker praktisch: een boodschap doe je zo in je pauze in één van de winkels aan de overkant van de straat.

Wij zijn graag: Thuis bij onze client door te werken aan de eigen regie van mensen. Samen aan het werk, met elkaar en met de patiënt. Goed in wat we doen zodat we waarde kunnen leveren voor patiënten en onszelf. Innovatief door te kiezen voor mogelijkheden die passen bij onze patiënten.

Wil je meer weten?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit om te reageren en ons team te komen versterken! Een dag(deel) meelopen om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk.

Voor meer informatie betreffende de vacature kun je bellen naar Ilona van der Nat, praktijkmanager SHG Houtwijk, op telefoonnummer 06 – 22007189. Solliciteer direct door je motivatiebrief en CV te mailen naar ivandernat@shg.nl of via het online formulier.

Neem ook eens een kijkje op de website van ons gezondheidscentrum: gchoutwijk.nl.