« terug naar vorige pagina

Doktersassistentes voor verschillende gezondheidscentra in Den Haag

Voor verschillende gezondheidscentra zoeken wij enthousiaste doktersassistentes. Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt dit jou aan?

Wij zijn op zoek naar een collega doktersassistente die houdt van gezelligheid maar ook van hard werken als dat nodig is. Naast het uitvoeren van de normale doktersassistentezaken denk je graag mee hoe zaken anders/beter kunnen. Iemand die stevig in haar schoenen staat en het als een uitdaging ziet om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Je werkt samen met een team van collega doktersassistenten, huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtiste: een mooie mix van ervaren en jonge collega’s.

Wie ben jij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van een mbo-diploma als doktersassistente.
  • Je bent goed in medisch-technische handelingen en triageren.
  • Locatie, werkdagen en het aantal uur per week bepalen we graag in overleg.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

“Je krijgt bij SHG de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of een opleiding. Dit is altijd bespreekbaar.” (doktersassistente bij SHG)

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen onze acht gezondheidscentra en zes apotheken dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Wij geven antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. Daarnaast richten wij ons op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Monique van den Brink, manager gezondheidscentra, op 06 45184700. Zij beantwoordt graag al jouw vragen. Wil je solliciteren? We kijken uit naar je reactie. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.

Kijk voor meer informatie over onze gezondheidscentra op www.shg.nl.