« terug naar vorige pagina

Controller

Ben jij een ervaren controller die sterk is met cijfers, bij voorkeur kennis heeft van de eerstelijns gezondheidszorg, en een goede sparringpartner is voor het management? Voor ons Centraal Bureau in Rijswijk zijn wij opzoek naar een

Controller

(32-38 uur per week)

SHG is een eerstelijnszorgorganisatie met acht gezondheidscentra en zes apotheken. Naast huisartsenzorg biedt SHG ook fysiotherapie en diëtetiek. We willen er zijn voor alle mensen, ook mensen die wat extra’s nodig hebben. Zo hebben wij straatdokters voor dak- of thuislozen en zijn we één van de voorlopers in Krachtige Basiszorg. Onze centra staan verspreid door Den Haag, van Vinex wijken tot wijken met veel ouderen of mensen met een migratieachtergrond. Dat maakt het werken bij SHG zo interessant. Er is geen sprake van one-size-fits-all; we stemmen ons aanbod af op de populatie in de wijk. SHG heeft een ambitieuze ontwikkelagenda voor de komende jaren. Er liggen uitdagingen op het gebied van waarde gedreven en persoonsgericht werken, de inzet van e-health, regionale samenwerking en het borgen van verbeteringen die de afgelopen tijd zijn ingezet. Door het vertrek van de controller staat deze leuke vacature open!

Wat ga je doen?

Als controller maak je deel uit van het financiële team. Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering, je bent een sparringpartner voor managers en de accountant, en je bent coördinator van de financiële administratie. Je hoofdtaken bestaan uit:

  • Opstellen van enkelvoudige en geconsolideerde jaarrekeningen en verantwoordingen naar zorgverzekeraars en subsidieverstrekkers;
  • Opstellen van sturingsinformatie voor de managers en het bestuur en raad van toezicht;
  • Implementatie van een nieuw management informatie systeem;
  • Borging en verzorging van de financiële processen en administratieve organisatie in de brede zin van het woord (o.a. mutaties, maandafsluiting, monitoring, controlewerkzaamheden t.b.v. salarisbetalingen, belastingaangifte, enz.);
  • Dataverzameling uit diverse systemen (Medicom, Pharmacom, Evry, Fysioroadmap) t.b.v. rapportages;
  • Uitvoering van controlewerkzaamheden (financiële processen, maandafsluiting, salarismutaties, enz.).

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren controller die als coördinator medewerkers in hun kracht kan zetten. Je bent integer, open en transparant: je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent sterk op de inhoud maar kunt de cijfers ook goed presenteren en makkelijk bespreekbaar maken bij managers en directie. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau en affiniteit met relevante softwarepakketten. Je bent makkelijk benaderbaar, flexibel en hebt een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke, veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng, scholing en een plek om te groeien! Werken bij SHG betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, ingeschaald in schaal 9 CAO huisartsenzorg. Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De afdeling financiën werkt vanuit het Service Bureau in Rijswijk. 

Spreekt dit jou aan?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.

Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature? Bel dan gerust met Johan Lamper, manager financiën a.i., via 070 388 8500.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.