« terug naar vorige pagina

Praktijkverpleegkundige of verpleegkundig specialist Nieuw Waldeck

Ben jij een verpleegkundige, verpleegkundig specialist of ervaren praktijkondersteuner ouderenzorg met een flinke dosis aan ervaring en affiniteit met kwetsbare ouderen en andere complexere zorg? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Wij zoeken een:

Praktijkverpleegkundige of verpleegkundig specialist bij SHG gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

24-32 uur per week

Je bent bij ons o.a. verantwoordelijk voor de coördinatie van zorg voor onze oudere patiënten. Je gaat in een vroeg stadium in gesprek met ouderen om zo passende zorg te kunnen bieden. Je bent in staat de situatie van de patiënt goed in kaart te brengen en een zorgplan op te stellen. In dit zorgplan worden de sociale omgeving en het sociaal domein betrokken, evenals de wijkteams. Huisbezoeken en multidisciplinair overleg is dus onderdeel van je werk.

Ons gezondheidscentrum

Wij als team (o.a. huisartsen, praktijkondersteuners en assistentes) verlenen met plezier alledaagse tot complexe zorg in onze wijk. Kenmerkend voor ons team is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s, de collegialiteit en de ruimte voor eigen ontwikkeling. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk voor assistentes. Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck ligt midden in het groen in Loosduinen, op enkele fietsminuten afstand van de Noordzee en het strand van Kijkduin.

Wat breng jij mee?

 • Opleiding en werkervaring als (wijk) verpleegkundige, geriatrisch verpleegkundige, verpleegkundig specialis met geriatrie als aandachtsveld of praktijkondersteuner met een verpleegkundige achtergrond (harde eis!).
 • Het talent om alle betrokken personen rondom de patiënt te verbinden zodat de zorg voor de patiënt optimaal is. Wij vinden het belangrijk dat je over goede sociale en organisatorische vaardigheden beschikt.
 • Ruime ervaring met ouderzorg, complexe zorg en eventueel palliatieve zorg.
 • Goede contactuele eigenschappen, creatief denkvermogen en een proactieve houding. Je denkt graag mee over beleid ten aanzien van onze patiënten en onze organisatie.

Wat bieden wij?

 • Een jong en enthousiast team wat niet alleen zorgt voor de patiënt maar ook voor elkaar. Met een goed gevoel naar huis.
 • Een inspirerende en dynamische werkplek binnen een gezondheidscentrum.
 • Zelfstandige spreekuren, ervaren huisartsen en assistentes. Laagdrempelig overleg.
 • Een NHG geaccrediteerde praktijk met veel aandacht voor kwaliteitsbeleid, veilig werken en ontwikkelingen.
 • Betrokken samenwerking met partners in de wijk.
 • Marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van opleiding, kennis en ervaring volgens de Cao huisartsenzorg.
 • Maandelijkse (thema) praktijkborrels op het gezondheidscentrum of aan zee.

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd of wil je nog meer informatie? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Sylvana Luiten op telefoonnummer 06 8222 5900 (aanwezig op ma, di en do) of via de e-mail sluiten@shg.nl of neem een kijkje op onze website www.gcnieuwwaldeck.nl. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kun je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.