« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuners somatiek en/of diabetesverpleegkundigen voor verschillende centra in Den Haag

Ben jij een betrokken praktijkondersteuner of diabetesverpleegkundige die het verschil wil maken voor zijn/haar patiënten? Wij zoeken voor meerdere gezondheidscentra in Den Haag

Praktijkondersteuners somatiek en/of diabetesverpleegkundigen (aantal uren in overleg)

Spreekt dit jou aan?

Onze gezondheidscentra liggen in verschillende wijken in Den Haag: van Vinex-locaties tot hartje Den Haag. Wij zetten ons in elk gezondheidscentrum met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste en apotheek samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer in de praktijk en een goede samenwerking met collega’s in het centrum, met de collega’s binnen SHG en met de vele zorgverleners in de wijk.

Wie zoeken wij?

Een gediplomeerd praktijkondersteuner en/of diabetesverpleegkundige die:

  • Zich in wil zetten voor de chronisch zorg aan diabetes-, CVRM- en longpatiënten.
  • Geduldig is, doorzettingsvermogen heeft en goed kan communiceren.
  • Plezier heeft in samenwerken in een multidisciplinair team.
  • Zich wil ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied.

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s binnen enthousiaste teams
  • Regelmatig nascholingen en ruime opleidingsmogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO huisartsenzorg

Wie zijn wij?

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) is een eerstelijnszorgorganisatie met acht gezondheidscentra en zes apotheken. Naast huisartsenzorg levert SHG ook fysiotherapie en diëtetiek.

Wij hebben momenteel op meerdere gezondheidscentra plek voor praktijkondersteuners somatiek of diabetesverpleegkundigen. Elk centrum heeft zijn eigen ‘couleur locale’: verschillend van grootte, cultuur en diversiteit in patiëntenpopulatie. Graag gaan we in gesprek welk centrum het beste bij jou past. Alle centra zijn goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit om te reageren en een van onze teams te komen versterken! Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Een dag(deel) meelopen om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met praktijkmanager Marijse Koolen via mkoolen@shg.nl of 070 444 5612 of Monique van den Brink, manager Gezondheidscentra, via mvandenbrink@shg.nl of 06 45184700. Neem ook eens een kijkje op www.shg.nl.