« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum Houtwijk

Huisarts en op zoek naar een leuke baan in de regio Den Haag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Gezondheidscentrum Houtwijk zoekt één of twee huisartsen voor in totaal vijf dagen per week

Voor onze goed draaiende praktijk SHG Houtwijk in Den Haag zoeken wij één of twee nieuwe collega-huisartsen voor in totaal vijf dagen per week. Je kan in overleg twee, drie, vier of vijf dagen per week werken.

Wie zijn wij?

Er werkt bij gezondheidscentrum Houtwijk een prettig samenwerkende groep collega’s die je van harte welkom heet. De groep vormt een enthousiast en goed geolied team, de sfeer is goed. De praktijk is goed geëquipeerd en zit in een frisse en net verzorgde praktijkruimte.

In Houtwijk bestaat de basisbezetting uit vijf huisartsen, bijgestaan door een verpleegkundig specialist. Een van de huisartsen is kaderarts long, ook zijn wij een opleidingspraktijk en binnenkort start er een nieuwe AIOS. Verder hebben we een fijn en hard werkend team van doktersassistentes en een gastvrouw die patiënten bij binnenkomst ontvangt. Onze POH’s dekken het werkgebied somatiek, GGZ en ouderenzorg af. Ook hebben wij in ons gebouw een eigen afdeling voor fysiotherapie, een diëtiste, een verloskundige en er is een prikpost. De praktijk wordt geleid door een praktijkmanager die er samen met de collega’s voor zorgt dat alles op rolletjes loopt. SHG apotheek Houtwijk is vlak bij onze praktijk gevestigd.

Gezondheidscentrum Houtwijk  is onderdeel van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). In de regio heeft SHG acht huisartsenpraktijken en zes apotheken.

Wat bieden wij?

Allereerst een boeiende baan waarin je je ambities goed kwijt kunt en waar je in een professionele omgeving je werk kunt doen. Werken bij en met een leuk en enthousiast team in een goed georganiseerde praktijk mét goede koffie. Aardig om te weten is dat ons gezondheidscentrum direct bij een winkelcentrum ligt, en parkeren in de omgeving is gratis. SHG biedt je een marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt volop gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van (kader)opleidingen. Het team van Houtwijk verheugt zich op jouw komst. Als aardigheidje bij binnenkomst biedt onze praktijkmanager je een diner voor twee aan als je ons team komt versterken.

Wil je meer lezen over de voordelen van werken in loondienst bij SHG als huisarts? Bekijk dan deze pagina.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met onze praktijkmanager Ilona van der Nat via ivandernat@shg.nl of 06 220 071 89. Je kan ook een kijkje nemen op onze website gchoutwijk.nl.

Word je enthousiast van deze beschrijving? We nodigen je van harte uit te reageren en kijken uit naar je reactie! Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.