« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum Houtwijk

Ben jij een gedreven huisarts, een teamplayer en wil je in een goed georganiseerd centrum werken? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren naar de volgende functie:

Huisarts (m/v) voor 3 dagen per week

Wie zijn wij?

Wij, Hanneke de Jong, Marije Dieudonné, Vishant Jankipersadsing en Hanna Ludwig verlenen met plezier alledaagse tot complexe zorg in onze wijk. Onze  populatie wordt gekenmerkt door grote variatie: enerzijds hebben we veel ouderen in de wijk, anderzijds genoeg jonge gezinnen en jongeren.

We hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk en een goede samenwerking in ons team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste, podotherapeut en verloskundige.

Kenmerkend voor ons gezondheidscentrum is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s, de collegialiteit en de ruimte voor eigen ontwikkeling, in de volle breedte van het vak. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk sinds jaren.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Een huisarts die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken en die affiniteit heeft met complexe (ouderen)zorg.

Wat bieden wij?

  • Een ervaren en enthousiast team
  • Patiënten op naam en de vrijheid om op jouw manier te werken
  • Een NHG geaccrediteerde praktijk, met veel aandacht voor kwaliteitsbeleid
  • Ruime opleidingsmogelijkheden en regelmatig nascholingen vanuit SHG
  • Betrokken samenwerking met partners in de wijk
  • Marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op deze vacature. Een dagdeel meelopen of een periode waarneming om de sfeer te proeven is mogelijk. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze huisartsen op telefoonnummer 070 3971101 of via de e-mail hdejong@shg.nl. Je kan ook onze praktijkmanager a.i. Marieke Ozinga bellen op het nummer 06 34244072 of via de e-mail mozinga@shg.nl.

Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.