« terug naar vorige pagina

Huisarts SHG gezondheidscentrum De Koning

Huisarts – Gezondheidscentrum De Koning 

Ons team bruist van enthousiasme en we werken met hart en ziel. Heb jij interesse in het werken in een wijk met een diverse patiëntenpopulatie, waar verschillende culturen elkaar ontmoeten, met zowel gezinnen als kwetsbare ouderen, en waar geen dag hetzelfde is? Dan ben jij misschien precies wat we zoeken bij De Koning!

 

Wie zijn wij?

Bij Gezondheidscentrum De Koning krijg je de kans om deel uit te maken van een deskundig team van huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners die samen een breed scala aan zorgdiensten leveren, zoals somatiek, GGZ, ouderenzorg en fysiotherapie. We hebben ook een eigen apotheek, vaste assistenten, diëtisten, verloskundige en podotherapie in huis.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer, samenwerking en een breed zorgnetwerk in de wijk. Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer; station Hollands Spoor ligt op loopafstand.

Gezondheidscentrum De Koning is onderdeel van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG), dat acht huisartsenpraktijken en zes apotheken in de regio omvat. We zetten ons in voor inclusieve zorg, ook voor kwetsbare patiënten zoals mensen met psychische problemen en dak- en thuislozen.

 

Dit kan je van ons verwachten

Bij ons krijg je de kans om als huisarts aan de slag te gaan zonder de rompslomp van ondernemerschap, dat houdt in:

 • Zekerheid en Stabiliteit. Je werkt met vaste werkdagen en een eigen groep patiënten, zonder zorgen over het praktijkpand, ICT, of personeel.
 • Concentreer je op Patiëntenzorg. Je kunt je volledig richten op je rol als huisarts, terwijl het ondersteunende team je ontzorgt in alle andere aspecten.
 • Werk samen met een Ervaren Team. Je maakt deel uit van een gezellig en deskundig team, waarbij samenwerking en een goede sfeer centraal staan.
 • Omarmt Diversiteit. Je werkt met een interessante en diverse patiëntenpopulatie, wat het werk dynamisch en uitdagend maakt.
 • Ontmoet een Multidisciplinair Team. Je werkt samen met verschillende professionals zoals fysiotherapeuten, diëtisten en praktijkondersteuners, wat zorgt voor een brede kijk op patiëntenzorg.

Als je op zoek bent naar een omgeving waarin je als huisarts kunt groeien en bijdragen aan een veelzijdige en inclusieve zorgomgeving, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

 Aandacht voor jou, beloofd!

 • Zekerheid; Een goed vast inkomen (tussen € 7.000 en € 8.000 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring), – Doorbetaling en vervanging bij ziekte en vakanties, – Verzekeringen, 50/50 pensioenopbouw, vakantiegeld, en een eindejaarsuitkering, – 5 studiedagen per jaar.
 • Je Eigen Patiënten, Jouw Praktijk; Bouw een vertrouwensband op met je eigen patiënten in een praktijk die je zelf vormgeeft.
 • Flexibele Werktijden voor een Goede Balans; Kies voor parttime werken en weet precies welke dagen je beschikbaar bent voor een optimale balans tussen werk en privé.
 • Concentreer je op Zorg, Wij Doen de Rest; Focus op je patiënten; ons ondersteunende team zorgt voor alles rondom personeel, financiën, ICT, klachtenafhandeling, en het praktijkpand.
 • Ruim Spreekuur van 15 Minuten; Neem de tijd voor je patiënten met langere consultaties om grondige zorg te bieden.
 • Werken met Medicom; Gebruik Medicom als Huisarts Informatie Systeem voor een efficiënte administratie.
 • Investeren in Je Eigen Ontwikkeling; Je krijgt een persoonlijk budget en de ruimte voor professionele groei, met mogelijkheden voor kaderopleidingen en regelmatige nascholingen.

 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan op de functie via ons online formulier en wij nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.

Vragen? Mail of bel onze recruiter: aasboth@shg.nl / 06-13124009

 

Hoe verder?