« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

Gezocht: Enthousiaste collega huisarts voor 24-28 uur per week

De Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG Groep) is een grote zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt door o.a. huisartsen, fysiotherapeuten en apothekers geïntegreerde eerstelijns zorg aangeboden. Dit aanbod van zorgverleners is in elke wijk afgestemd op de behoeften van bewoners. Zo leveren wij zorg op maat!

Nieuw Waldeck is een boeiende praktijk. Onze praktijk ligt midden in een stadswijk met een dorps karakter en heeft een gevarieerde populatie ( vooral de oudere medemens is goed vertegenwoordigd). Naast 4 vaste huisartsen , huisarts in opleiding ,4 assistentes en praktijkmanager werken er in ons gezondheidscentrum POH-S en POH GGZ, fysiotherapeuten, een diëtiste, een logopediste.

Wij vinden het belangrijk om naast een goede band met patiënten, ook een goede werksfeer met collega’s te creëren. Om dit te bewerkstelligen hebben wij bijvoorbeeld dagelijks een gezamenlijke koffiepauze en een jaarlijks uitje. Tevens hebben we eenmaal per jaar een team-dag met alle huisartsen om zaken van afgelopen jaar en de toekomst door te spreken.

Als huisarts bij ons heb je autonomie en veel mogelijkheden om eigen initiatieven te ontplooien met ondersteuning bij administratieve en regelzaken. Wij hebben een goed uitgeruste behandelkamer met alle apparatuur aanwezig voor ingreepjes, plaatsen van spiralen etc.

Dus ben jij:
• een teamspeler met eigen initiatief
• een inspirerende collega voor de andere professionals in de praktijk
• een betrokken dokter, geïnteresseerd in mensen.
• iemand met belangstelling voor kwaliteit verbeterende projecten

Dan bieden wij :
• Een mooie plek om goede zorg te leveren aan patiënten op naam en verder te werken aan vernieuwingen/ontwikkelingen in de organisatie van de huisartsenzorg binnen het gezondheidscentrum (en indien gewenst ook binnen de SHG)
• inspirerende samenwerking binnen het gezondheidscentrum en de Stichting Haagse Gezondheidscentra.
• Salariëring en rechtspositie conform de CAO Gezondheidscentra, AHG
• Een goed geautomatiseerde praktijk (MEDICOM)

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen de manager van het centrum: Karin Niggebrugge, kniggebrugge@shg.nl of 1 van de huisartsen Corina Douma cdouma@shg.nl

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via online solliciteren. Hier kun je je brief en CV uploaden. Je kunt je brief onder vermelding van vacaturenummer 18-022 richten aan Karin Niggebrugge, manager. Wij verzoeken je vriendelijk in je sollicitatiebrief in te gaan op je interessegebieden, onderwerpen zoals e-health, palliatieve zorg, samenwerken in een team en eventuele verdere ambities.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.