« terug naar vorige pagina

Waarnemend huisarts Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

Ben jij een gedreven huisarts, een teamplayer en wil je in een goed georganiseerd gezondheidscentrum werken? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vervanger voor het zwangerschapsverlof van 1 van onze collega’s

Huisarts (m/v) voor 3 dagen per week voor een periode van 4 maanden

(7 feb – 7 juni 2022)

Ons gezondheidscentrum

Wij als team (o.a. huisartsen, verpleegkundig specialisten, praktijkondersteuners en assistentes) verlenen met plezier alledaagse tot complexe zorg in onze wijk. Onze populatie wordt gekenmerkt door veel ouderen in de wijk.

We hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk en een goede samenwerking in ons team.

Kenmerkend voor ons gezondheidscentrum is het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s, de collegialiteit en de ruimte voor eigen ontwikkeling. Daarnaast zijn wij een opleidingspraktijk voor assistentes en verpleegkundig specialisten.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die zich samen met ons wil inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Een huisarts die het leuk vindt om in een dynamische praktijk te werken en die affiniteit heeft met complexe (ouderen)zorg.

Wat bieden wij?

  • Een jong en enthousiast team.
  • Een NHG geaccrediteerde praktijk, met veel aandacht voor kwaliteitsbeleid en ontwikkelingen.
  • Betrokken samenwerking met partners in de wijk.
  • Marktconform salaris en ruime secundaire arbeidsvoorwaarden in loondienst of een overeenkomst op waarneembasis.

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op deze vacature. Een dagdeel meelopen of een periode waarneming om de sfeer te proeven is mogelijk. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze praktijkmanager Sylvana Luiten op telefoonnummer 06 8222 5900 of via de e-mail sluiten@shg.nl.

Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.