« terug naar vorige pagina

Fysiotherapeut Spoorwijk

Ben jij een betrokken fysiotherapeut die het verschil wil maken voor onze patiënten? Voor SHG gezondheidscentrum Spoorwijk in Den Haag zoeken wij een:

Enthousiaste Fysiotherapeut voor 16 uur p/w in Gezondheidscentrum Spoorwijk 

Spreekt dit jou aan?

Vind jij het fijn om vanuit een vaste basis te werken waardoor je je cliënten goed leert kennen? Vind je het leuk om te werken met een diverse patiëntenpopulatie, waar geen dag hetzelfde is? Van jong(volwassen) tot ouderen, van kortdurend tot chronische klachten? Geeft het jou voldoening om je patiënten te helpen om zo optimaal en pijnvrij mogelijk te laten bewegen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt nauw samen te werken in een multidisciplinair team. Op ons goed georganiseerde gezondheidscentrum werken we samen als huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners en diëtiste aan het dagelijks leveren van de beste zorg. Daarnaast werk je natuurlijk samen met collega fysiotherapeuten.

“Ik werk nu 5 jaar bij gezondheidscentrum Spoorwijk en je werkt echt met betrokken collega’s die open staan voor jouw inbreng. Doordat er meer zorg word geleverd dan alleen fysiotherapie maak je op een dag meer mee en heb je de mogelijkheid om mee te denken met je collega’s over wat de beste zorg is voor een patiënt. Het leuke daarvan vind ik dat je zo meer invloed hebt op het gehele behandelproces.”

– Ruben, Fysiotherapeut SHG Spoorwijk en Leidschenveen –

Wie ben jij?

  • Afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in bezit van BIG-registratie
  • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief
  • Je hebt affiniteit met een diverse patiëntenpopulatie waaronder ouderen
  • Aangesloten bij Chronisch ZorgNet is een pré
  • Kennis van en ervaring met FysioRoadmap is een pré

Wat bieden wij?

  • Fijne collega’s binnen enthousiaste teams
  • Een jaarcontract met vooruitzicht op een vast dienstverband
  • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door scholing en van elkaar te leren
  • Arbeidsvoorwaarden conform Adviesregeling InEen

Wie zijn wij?

Als onderdeel van SHG zetten wij ons Samen in voor Haagse Gezondheid. SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag. Gezondheidscentrum Spoorwijk ligt in de wijk Laakkwartier. Het centrum is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren in de directe omgeving.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie betreffende de vacature kun je bellen Monique van den Brink, manager Gezondheidscentra, op 06-45184700. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Neem ook eens een kijkje op de website van het gezondheidscentrum: gcspoorwijk.nl.