« terug naar vorige pagina

Medisch student

Word jij onze nieuwe collega? Relevante bijbaan voor medisch studenten

Voor meerdere van onze gezondheidscentra zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare medisch studenten.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend en kunnen van dag tot dag verschillen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Patiënten telefonisch of aan de balie te woord staan.
  • Bepalen of een patiënt een afspraak nodig heeft of dat een advies voldoende is (triage).
  • Inplannen van afspraken bij de huisarts of praktijkondersteuner.
  • Ontvangen van patiënten en het geven van informatie en voorlichting.
  • Diverse administratieve taken zoals het verwerken van de post en labuitslagen.

Je werkt altijd nauw samen met de doktersassistenten.

Wie ben jij?

Je volgt momenteel een universitaire medische opleiding en wacht op de start van je coschappen. Je bent flexibel inzetbaar op een van onze gezondheidscentra.

Als persoon vind je het belangrijk om goede kwaliteit van zorg te leveren en je werkt graag samen. Je neemt initiatief, bent zeer patiëntvriendelijk en pakt nieuwe dingen (zoals werken in het HIS Medicom) snel op. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar de eerstelijnspopulatie en aandoeningen die veel voorkomen. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig.

Wat bieden wij?

  • De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je wordt ingeschaald in schaal 4 van de cao huisartsenzorg.
  • De mogelijkheid om werkervaring op te doen in de huisartsenpraktijk.
  • Een prettige, open werkomgeving waar je veel kunt leren.

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s: hier staat collegialiteit hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. Een goede band onderhouden met jouw patiënten blijft hier altijd een speerpunt.

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners en -verpleegkundigen, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij zes gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via sollicitatie@shg.nl of telefoonnummer 070-3888500 (bereikbaar van 8.30 -1430 uur).