« terug naar vorige pagina

‘Gemoedelijk dichtbij’

Maak kennis met onze locaties Nieuw Waldeck en Houtwijk

Met acht locaties verspreid over onze mooie stad achter de duinen, is er voor patiënten in Den Haag altijd een gezondheidscentrum dichtbij huis. Aan de Hofstad kleeft het beeld van de grote metropool van waaruit ons land bestuurd wordt. Hoe anders blijkt het werken bij SHG, waar de gemoedelijkheid duidelijk voelbaar is.

Als eerstelijnszorgaanbieder bieden wij in de regio Haaglanden de beste zorg in de buurt. SHG is voor elke gezondheidsklacht het eerste aanspreekpunt. De zorgverlening wordt laagdrempelig en efficiënt georganiseerd in één gebouw.

Samen werken

Verstopt tussen het groen van de zogenaamde ‘bloemkoolwijk’ Nieuw Waldeck, ligt ons gelijknamige gezondheidscentrum. Die natuur komt hier, door de brede lichtstraat in het pand, letterlijk naar binnen. En dat is prettig, zowel voor onze patiënten als voor onze collega’s.

“Wij hebben hier een aanpakkersmentaliteit”, vertelt doktersassistent Büsra Öztürk over haar team. Dat team staat, na een roerige periode inmiddels als een huis. “Alle doktersassistenten zijn goed op elkaar ingespeeld, we werken écht samen.” Büsra werkt slechts anderhalf jaar voor SHG en is nu al het vaste gezicht van Nieuw Waldeck.

Collega’s onder elkaar

Ook bij locatie Houtwijk, verderop gelegen in stadsdeel Loosduinen, is die collegialiteit een belangrijk speerpunt. “We hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk en een goede samenwerking in ons team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste, podotherapeut en verloskundige”, aldus één van de vier huisartsen Hanneke de Jong. “Onze populatie kenmerkt zich door grote variatie: enerzijds wonen in deze wijk veel jonge gezinnen en jongeren, anderzijds zien we veel ouderen in de wijk.”

Praktijkondersteuner GGZ Nuray Yildiz is op beide locaties werkzaam. “Maar ik spreek patiënten op meerdere SHG-locaties.” De diversiteit in de populatie én in de plek waar ze werkt, maakt haar baan elke dag weer anders. “Werken bij SHG is continue focus op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn zoveel kansen om mijn kennis te verdiepen door alle opleidingsmogelijkheden die ik krijg”, aldus Nuray.

Gespecialiseerd gezondheidscentrum
Binnenkort opent SHG een nieuw gezondheidscentrum, gespecialiseerd in die eerstelijnsouderenzorg, in de regio Zuid West. Het ouderenzorgconcept is nog volop in ontwikkeling. Later dit jaar introduceren we dit nieuwe gezondheidscentrum ook aan jou!

Nieuw Waldeck Houtwijk
19 collega’s 31 collega’s
4.170 patiënten 4.988 patiënten
Fysiotherapie Fysiotherapie
Diëtiste Diëtiste
Logopedie Podotherapie
Maatschappelijk werk Psycholoog
Verloskunde Verloskunde
Bloedafname Bloedafname

Interesse in werken bij SHG? Kijk dan op onze vacature pagina.