« terug naar vorige pagina

‘Gemoedelijk dichtbij’

Maak kennis met onze locaties Nieuw Waldeck en Houtwijk

Met acht locaties verspreid over onze mooie stad achter de duinen, is er voor patiënten in Den Haag altijd een gezondheidscentrum dicht bij huis. Aan de Hofstad kleeft het beeld van de grote metropool van waaruit ons land bestuurd wordt. Hoe anders blijkt het werken bij SHG, waar de gemoedelijkheid duidelijk voelbaar is.

Als eerstelijnszorgaanbieder streven we ernaar om in de regio Haaglanden de beste zorg in de buurt te bieden. SHG is voor elke gezondheidsklacht het eerste aanspreekpunt. Onze zorgverlening wordt laagdrempelig en efficiënt georganiseerd in één gebouw.

Samen werken

Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck ligt direct naast een park. Midden in de groene wijk Nieuw Waldeck, vlakbij Loosduinen en het strand van Kijkduin. De natuur en de zon komen hier letterlijk naar binnen door de ligging en inrichting van het pand.

Het team van Nieuw Waldeck staat voor een gezond opleidingsklimaat. Sylvana Luiten, praktijkmanager: “Regelmatig leiden wij leerlingen op of hebben we stagiaires op de werkvloer. Ook werken we wijkgericht en is er veel aandacht voor de zorg van de oudere populatie. Naast huisartsen werkt hier een verpleegkundig specialist ter ondersteuning van de ouderenzorg.” Iedere ochtend begint het team met een gezamenlijke dagstart. Zo kan iedereen goed geïnformeerd aan de werkdag beginnen.

Collega’s onder elkaar

Bij gezondheidscentrum Houtwijk, iets verderop gelegen in Loosduinen, is naast goede samenwerking ook collegialiteit een belangrijk speerpunt. “We hechten veel waarde aan een fijne sfeer in de praktijk. Ook streven we naar een goede samenwerking in ons team van doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste, podotherapeut en verloskundige”, aldus één van de huisartsen Hanneke de Jong. “Onze populatie kenmerkt zich door grote variatie: enerzijds wonen in deze wijk veel jonge gezinnen en jongeren, anderzijds zien we veel ouderen in de wijk.”

Praktijkondersteuner GGZ Nuray Yildiz is op beide locaties werkzaam. “Maar ik spreek patiënten op meerdere SHG-locaties.” De diversiteit in de populatie én in de plek waar ze werkt, maakt haar baan elke dag weer anders. “Werken bij SHG is continue focus op persoonlijke ontwikkeling. Er zijn zoveel kansen om mijn kennis te verdiepen door alle opleidingsmogelijkheden die ik krijg”, aldus Nuray.

Nieuw Waldeck Houtwijk
19 collega’s 21 collega’s
4.360 patiënten 4.838 patiënten
Bloedafname Bloedafname
Diëtiste Diëtiste
Fysiotherapie Fysiotherapie
Logopedie Podotherapie
Podotherapie Verloskunde
Verloskunde

Interesse in werken bij SHG? Wij zijn altijd op zoek naar collega’s! Kijk eens op onze vacature pagina.