« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner somatiek

Ben jij een betrokken praktijkondersteuner die het verschil wil maken voor zijn/haar patiënten? Solliciteer dan op deze functie bij Gezondheidscentrum Leidschenveen

Wij zoeken een

PRAKTIJKONDERSTEUNER- SOMATIEK  (m/v) 3 dagen per week

Spreekt dit jou aan?

Ons gezondheidscentrum ligt in de Vinex-wijk Leidschenveen in Den Haag. Wij zetten ons met een team van huisartsen, doktersassistenten,  praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtiste en apotheek samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer in de praktijk en een goede samenwerking met collega’s in het centrum, met de collega’s binnen SHG en met de vele zorgverleners in de wijk.

Wie zoeken wij?

Een gediplomeerd praktijkondersteuner die:

  • Zich in wil zetten voor de chronisch zorg aan Diabetes- CVRM en Long patiënten.
  • Geduldig is, doorzettingsvermogen heeft en goed kan communiceren
  • Plezier heeft in samenwerken in een multidisciplinair team
  • Zich wil ontwikkelen op vakinhoudelijk gebied

Wat bieden wij?

  • Een enthousiast team met passie
  • Regelmatig nascholingen en ruime opleidingsmogelijkheden
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO huisartsenzorg

Wie zijn wij?

Ons gezondheidscentrum is makkelijk te bereiken door de ligging vlakbij de A12 (afrit Nootdorp). Ook met het OV ben je er zo! Het team is goed op elkaar ingespeeld en met elkaar leveren we multidisciplinaire zorg.

Leidschenveen is één van de acht gezondheidscentra van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). Daarnaast heeft SHG ook 6 apotheken. SHG staat voor goede integrale eerstelijns patiëntenzorg. Zij geeft antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. SHG richt zich ook op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen.

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit om te reageren en ons team te komen versterken! Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Een dag(deel) meelopen om de sfeer te proeven is uiteraard mogelijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met praktijkmanager Marijse Koolen via mkoolen@shg.nl of 070-4445612. Of neem eens een kijkje op www.gcleidschenveen.nl.