« terug naar vorige pagina

Pionierende huisarts SHG Loosduinen Den Haag

Spreekt dit jou aan?

Ontwikkelen, innoveren, pionieren: ben jij hier als huisarts voor in de wieg gelegd? Dan heeft SHG dé baan voor jou. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag.

Wat ga je doen?

Je gaat met ons meedenken over een nieuw concept, speciaal gericht op de eerstelijnszorg voor ouderen. Heb jij een scherpe visie? Met jouw expertise help je ons bij het neerzetten van dit concept. Je kunt hier volop pionieren en innoveren! Als dit concept staat, kun je aan de slag met de ontwikkeling van ons nieuw te openen gezondheidscentrum in de wijk Loosduinen in Den Haag. Het team van doktersassistentes, praktijkondersteuners, verpleegkundig specialisten, huisartsen, fysiotherapeuten en diëtiste waarmee je samen gaat werken, denkt graag met jou mee.

Tachtig procent van jouw tijd is voor de reguliere huisartsenzorg. Vanuit de huidige bestaande praktijk in Loosduinen zie je dagelijks patiënten. Naast de ouderen, bestaat de populatie ook uit jonge gezinnen en alleenstaanden.

De overige twintig procent van jouw tijd besteed je aan het uitwerken van het nieuwe concept gericht op ouderenzorg. Dat betekent dat je overlegt met ketenpartners en collega’s binnen SHG. Je zet jouw ideeën om naar o.a. concrete zorgpaden.

Wie ben jij?

Je bent minimaal 27 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je BIG-geregistreerd als huisarts en wil je je samen met ons inzetten voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. Jij wordt enthousiast van het meebouwen aan het nieuwe zorgconcept.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt.

Loosduinen is een stadsdeel van Den Haag en een voormalig Westlands tuindersdorp dat in 1923 in de stad Den Haag is opgegaan. De wijk kenmerkt zich door een karakteristieke dorpssfeer met een mix aan woningtypes en smalle straatjes.

Wil je meer weten?

Ben jij de innovator die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie. Bel dan (+31 70 – 38 88 500) naar bestuurssecretaris Gerda Voorwinde of senior HR-adviseur Mila Sahadewlall of kom langs voor een kopje koffie. Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.