« terug naar vorige pagina

Managementassistent SHG Gezondheidscentrum De Koning

Minimaal 16 uur per week

De vacature in het kort

Wie zijn wij?

Als onderdeel van SHG zetten wij ons Samen in voor Haagse Gezondheid. Gezondheidscentrum De Koning ligt in een multiculturele wijk en kent een grote diversiteit in haar patiëntenpopulatie. Geen dag is bij ons hetzelfde! Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en een diëtiste. Daarnaast werken wij ook nauw samen met onze inpandige Service Apotheek “De Koning”. Ons team is tevens een goede afspiegeling van de wijk, waardoor we de behoeften van onze patiënten goed kunnen aanvoelen en kunnen zorgen voor maatwerk en vakmanschap. Op deze manier bieden wij multidisciplinaire zorg aan al onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als managementassistent ondersteun je de praktijkmanager en houd je je vooral bezig met administratieve taken. Een belangrijk onderdeel van jouw werk is het maken van planningen. De functie is in overleg verder in te vullen. We vinden het bijvoorbeeld leuk als je achter de balie wilt zitten, maar dit is geen must.

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in een soortgelijke functie op MBO-niveau. Je zorgt er voor dat de dagelijkse gang van zaken in het centrum soepel loopt. Je bent proactief en neemt eigen initiatief. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en werkt secuur. Je bent digitaal vaardig en maakt je snel nieuwe programma’s eigen.

Wat bieden wij?

Je krijgt bij ons gezondheidscentrum alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kom je te werken in een gezellig en dynamisch team. Werktijden zijn in overleg flexibel in te delen. Wel zoeken wij iemand die 16 – 20 uur wil werken, verspreid over minimaal 4 dagen.

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marijse Koolen via mkoolen@shg.nl. Je kunt natuurlijk ook direct online je sollicitatiebrief met CV sturen. Sluitingsdatum is 22 september. Ben jij die onmisbare managementassistent, en heb je zin in een afwisselende functie in ons gezondheidscentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem ook een kijkje op onze website www.gcdekoning.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.