« terug naar vorige pagina

HR medewerker

Voor ons Centraal Bureau in Rijswijk zijn wij opzoek naar een

HR medewerker

(24-32 uur per week)

Spreekt dit jou aan?

Een veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen initiatief. Als medewerker van de afdeling HR ben je voortdurend in beweging en in ontwikkeling. De ene keer los je praktische HR- en salarisvraagstukken op en de andere keer draag je bij aan organisatie brede projecten. Dit doe je niet alleen maar samen met je twee HR-collega’s en natuurlijk met de professionals op onze verschillende locaties.

Wat ga je doen?

Jouw werkzaamheden zijn heel afwisselend en richten zich op organisatorische en administratieve zaken. Hierbij kun je denken aan:

  • Uitvoeren van de volledige salarisadministratie in AFAS
  • Het bijhouden en updaten van personeelsdossiers
  • Controleren en invoeren van mutaties en declaraties
  • Opstellen van arbeidscontracten en correspondentie
  • Registreren van ziekteverzuim

Je werkt nauw samen met je collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat de personeels- en salarisadministratie goed en soepel verloopt. Ook neem je deel aan projecten om de administratieve processen efficiënter te laten lopen en doe je proactief voorstellen ter verbetering.

Wie ben jij?

We worden enthousiast van kandidaten die een energieke persoonlijkheid hebben, stressbestendig zijn en het leuk vinden om in een hectische omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is. Je kunt goed schakelen tussen verschillende operationele werkzaamheden en weet je prioriteiten te stellen zodat het werk tijdig klaar is. Nauwkeurig werken en cijfermatig inzicht zijn jouw sterke punten.

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, heb je MBO werk- en denkniveau. Je hebt kennis van AFAS en ongeveer vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Een opleiding basis loonadministratie is een pré. Je vaste werkdagen zijn in ieder geval woensdag en donderdag.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een ongedwongen zelfstandige werkomgeving. SHG heeft korte lijnen en een directie waar de deur altijd open staat. We bieden een marktconform salaris gebaseerd op de cao huisartsenzorg en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra en zes apotheken van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. De afdeling HR werkt vanuit het Service Bureau in Rijswijk.

Wil je meer weten?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Je kunt je brief en CV uploaden via het online formulier. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 070 – 388 8500.

Wil je meer weten over onze organisatie? Neem dan eens een kijkje op www.shg.nl.