« terug naar vorige pagina

Hoofdassistent SHG Gezondheidscentrum Veenland

Voor ons gezondheidscentrum Veenland zoeken wij per direct een gedreven en enthousiaste collega

Hoofdassistent (24-32 uur per week)

Spreekt dit jou aan?

Je verricht alle voorkomende werkzaamheden als doktersassistent, zoals het assisteren van de huisartsen, triage, medisch-technische verrichtingen en administratie. Als hoofd doktersassistent ben je daarnaast verantwoordelijk voor agendabeheer, roosters van de assistenten en de vakantieplanning. Ook coördineer je de taken van de doktersassistenten. Je bent het eerste aanpreekpunt van en contactpersoon voor de praktijkmanager, huisartsen, praktijkondersteuners en assistenten. Je zorgt voor een goede onderlinge samenwerking en denkt mee hoe zaken anders/beter kunnen. Kortom je bent een ‘spin in het web’.

De doktersassistenten vormen een team samen met de huisartsen, verpleegkundig specialist, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, diëtist en praktijkmanager.

“Ik word vooral blij van de combinatie in mijn functie: het ene moment zit je aan de telefoon met patiënten. Het andere moment bereid je een project voor zoals lean werken in de praktijk en heb je overleg met de praktijkmanager over hoe we dit gaan organiseren.” (hoofdassistente bij SHG)

Wie ben jij?

  • Je bent een gediplomeerde en ervaren doktersassistent met organisatorisch talent.
  • Je kunt zelfstandig werken en durft initiatief te nemen.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je staat stevig in je schoenen en ziet het als een uitdaging om de patiënt zo goed mogelijk te helpen.
  • Je bent stressbestendig, flexibel en oplossingsgericht.
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als doktersassistent in een eerstelijnspraktijk.
  • Kennis van het computersysteem Medicom is een pré.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

“Je krijgt bij SHG de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of een opleiding. Dit is altijd bespreekbaar.” (doktersassistente bij SHG)

Wie zijn wij?

Ons team is goed op elkaar ingespeeld en met elkaar leveren we multidisciplinaire zorg. Ons moderne gezondheidscentrum ligt in de wijk Leidschenveen en heeft een diverse patiëntenpopulatie. Het centrum is makkelijk te bereiken door de ligging vlakbij de A12 (afrit Nootdorp). Ook met het OV ben je er zo!

Gezondheidscentrum Veenland is één van de acht gezondheidscentra van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). Daarnaast heeft SHG ook zes apotheken. SHG staat voor goede integrale eerstelijns patiëntenzorg. Zij geeft antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. SHG richt zich ook op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Monique van den Brink, onze praktijkmanager, op 06 45184700. Zij beantwoordt graag al jouw vragen. Wil je solliciteren? Reageer dan op deze vacature via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Samen gaan we kijken wie de leukste en beste kandidaten zijn om uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. We hopen snel van je te horen!

Kijk voor meer informatie over ons centrum op www.gcveenland.nl

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft interne kandidaat voorrang.