« terug naar vorige pagina

Doktersassistent gezondheidscentrum Spoorwijk

Word jij onze nieuwe collega doktersassistente? (24 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Wij zijn op zoek naar een collega doktersassistente die houdt van gezelligheid maar ook van hard werken als dat nodig is. Iemand die wil leren van ons en van wie wij ook kunnen leren. De huisartsen, praktijkondersteuners, assistentes, fysiotherapeuten, diëtiste en praktijkmanager in ons gezondheidscentrum vormen een hecht team. We weten wat we aan elkaar hebben en als er iets is dan gaan we met elkaar graag het gesprek aan.

Wie ben jij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van een mbo-diploma als doktersassistente.
  • Je bent goed in medisch-technische handelingen en triageren.
  • Je bent beschikbaar voor 3 dagen in de week.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag.

Ons gezondheidscentrum, gelegen in de wijk Spoorwijk, kun je het beste omschrijven als huiselijk. De kleine praktijk heeft een hecht team dat gezamenlijk veel onderneemt, óók buiten werktijd. Huisartsen, praktijkondersteuners, assistentes, fysiotherapie, diëtiste en apotheek leveren bij ons multidisciplinaire zorg. De populatie, ongeveer 3.700 patiënten, is gemêleerd: buitenlandse patiënten waar taal een probleem is, maar ook veel jonge gezinnen. In gezondheidscentrum Spoorwijk zie je weinig ouderen.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Kim van Uffelen, onze praktijkmanager, op 06 52214124. Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Wil je solliciteren? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Samen gaan we kijken wie de leukste en beste kandidaten zijn om uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. We hopen snel van je te horen!

Kijk voor meer informatie over ons centrum op gcspoorwijk.nl.