« terug naar vorige pagina

Doktersassistent gezondheidscentrum Lage Veld

Gezondheidscentrum Lage Veld is op zoek naar een

Doktersassistent (3 dagen per week)

Spreekt dit jou aan?

Wij zijn op zoek naar een collega doktersassistente die houdt van gezelligheid maar ook van hard werken als dat nodig is. Iemand die wil leren van ons en van wie wij ook kunnen leren. Je werkt samen met een team van collega doktersassistenten, huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeut en diëtiste: een mooie mix van ervaren en jonge collega’s.

Wie ben jij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van een mbo-diploma als doktersassistente.
  • Je bent goed in medisch-technische handelingen en triageren.
  • Je bent beschikbaar voor 3 dagen in de week (in ieder geval op woensdag en vrijdag).

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag.

Ons gezondheidscentrum Lage Veld is gelegen in de Vinex-wijk Wateringse veld, in het Zuidoosten van Den Haag. Recent is het centrum helemaal in het nieuw gestoken. Wij geloven dat een goede werksfeer een absolute voorwaarde is om het beste in elkaar naar boven te halen. Collegialiteit, loyaliteit en plezier staan bij ons hoog in het vaandel. De populatie van deze praktijk bestaat voor een groot deel uit werkende mensen. Je ziet hier relatief weinig ouderen.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Fenna de Jong, onze hoofddoktersassistent, op 070 336 4747 optie 5 (assistente), bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Zij beantwoordt graag al jouw vragen.

Wil je solliciteren? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Samen gaan we kijken wie de leukste en beste kandidaten zijn om uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. We hopen snel van je te horen!

Kijk voor meer informatie over ons centrum op gclageveld.nl.