« terug naar vorige pagina

Coördinator debiteurenbeheer/facturatie

Ben jij een ervaren coördinator debiteurenbeheer/facturatie die sterk is met cijfers, bij voorkeur kennis heeft van de eerstelijns gezondheidszorg, en een goede sparringpartner is voor de controller en manager bedrijfsvoering? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op de functie van

Coördinator debiteurenbeheer/facturatie

(32-38 uur per week)

SHG is een eerstelijnszorgorganisatie met acht gezondheidscentra en zes apotheken. Naast huisartsenzorg biedt SHG ook fysiotherapie en diëtetiek. We willen er zijn voor alle mensen, ook mensen die wat extra’s nodig hebben. Zo hebben wij straatdokters voor dak- of thuislozen en zijn we één van de voorlopers in Krachtige basiszorg. Onze centra staan verspreid door Den Haag, van Vinex wijken tot wijken met veel ouderen of mensen met een migratieachtergrond. Dat maakt het werken bij SHG zo interessant. Er is geen sprake van one-size-fits-all; we stemmen ons aanbod af op de populatie in de wijk.

SHG heeft een ambitieuze ontwikkelagenda voor de komende jaren. Er liggen uitdagingen op het gebied van waarde gedreven en persoonsgericht werken, de inzet van e-health, regionale samenwerking en het borgen van verbeteringen die de afgelopen tijd zijn ingezet. Door het vertrek van de coördinator debiteurenbeheer/facturatie staat deze leuke vacature open!

Wat ga je doen?

Als coördinator debiteurenbeheer/facturatie maak je deel uit van het financiële team. Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering en je bent een sparringpartner voor de controller en praktijkmanagers.

Je hoofdtaken bestaan uit:

  • Declareren van verrichtingen en leveringen aan zorgverzekeraars en particulieren;
  • Het corrigeren en opnieuw indienen van afgewezen declaraties;
  • Het verwerken van betalingen in de administratie;
  • Het aanmanen van niet betaalde declaraties;
  • Het stroomlijnen van het facturatie- en debiteurenproces;
  • Vraagbaak voor de organisatie ten aanzien van uitgaande declaraties;
  • Inlezen van facturatiebestanden in de boekhouding (AFAS);
  • Het ondersteunen van de controller bij management informatie en beheer tussenrekeningen.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren coördinator debiteurenbeheer/facturatie die kan zorgen dat het proces van declaratie tot betaling soepel verloopt. Je bent integer, analytisch,  open en transparant:  je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent sterk op de inhoud maar kunt de cijfers ook goed interpreteren en makkelijk bespreekbaar maken bij de controller en manager bedrijfsvoering. Je hebt een relevante boekhoudkundige opleiding op minimaal MBO+/ HBO-niveau en affiniteit met relevante softwarepakketten. Je bent makkelijk benaderbaar, flexibel en hebt een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een leuke, veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng, scholing en een plek om te groeien! Werken bij SHG betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, ingeschaald in schaal 7/8 CAO huisartsenzorg. Wij bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Spreekt dit jou aan?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature? Bel dan gerust met Johan Lamper, manager financiën a.i., via 070 388 8500.