« terug naar vorige pagina

Controller (a.i.)

Ben jij een ervaren (interim)controller die sterk is met cijfers, bij voorkeur kennis heeft van de eerstelijns gezondheidszorg,  en een goede sparringspartner is voor het MT? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op de functie van

Controller (a.i.)

Voor ca. 6 maanden vanaf 1 januari 2023 (of eerder), ca. 16 uur per week

Wie zijn wij?

SHG Groep staat voor goede integrale eerstelijns patiëntenzorg. Samenwerking, eigenaarschap, participatie en ontwikkeling vormen daarbij centrale begrippen. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken in Den Haag, met een kleine ondersteuningsorganisatie in Rijswijk. De organisatie en sector zijn dynamisch en SHG heeft een ambitieuze ontwikkelagenda!

Wat ga je doen?

Als controller maak je deel uit van het financiële team. Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering, je bent een sparringpartner voor managers en de accountant, en je bent teamleider van de financiële administratie.

Je hoofdtaken bestaan uit:

  • Opstellen van enkelvoudige en geconsolideerde jaarrekeningen en verantwoordingen naar zorgverzekeraars en subsidieverstrekkers;
  • Opstellen van sturingsinformatie voor de managers en het bestuur en raad van toezicht;
  • Borging en verzorging van de financiële processen en administratieve organisatie in de brede zin van het woord (o.a. mutaties, maandafsluiting, monitoring, controlewerkzaamheden t.b.v. salarisbetalingen, belastingaangifte, enz.).

Wie ben jij?

Je bent een ervaren controller die als teamleider medewerkers in hun kracht kan zetten. Je bent integer, open en transparant:  je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Je bent sterk op de inhoud maar kunt de cijfers ook goed presenteren en makkelijk bespreekbaar maken bij managers en directie. Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau en affiniteit met relevante softwarepakketten.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature en SHG? Neem dan gerust contact op met Gerda Voorwinde, bestuurssecretaris via 070-3888500 of bestuurssecretaris@shg.nl.