« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager

Momenteel zijn wij voor een van onze centra op zoek naar een

Praktijkmanager (16 uur per week)

De baan
De functie van praktijkmanager bij SHG kenmerkt zich door veelzijdigheid. Als praktijkmanager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het gezondheidscentrum en je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers op het centrum. Je hebt managementtaken op het gebied van organisatie en beleid, kwaliteit, personeel, financiën en middelen.
Je werkt nauw samen met je collega’s en de managers van de andere centra.

Het profiel
Graag maken we kennis met gedreven en energieke managers die aanwijsbare ervaring en plezier hebben in management en coaching.

Daarnaast breng je mee:
– een afgeronde HBO opleiding met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van management, organisatie en coaching
– minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie in de zorg
– analytisch vermogen en een dienstverlenende houding
– daadkracht en overtuigingskracht
– flexibiliteit en stressbestendigheid

Het aanbod
Je komt te werken in een organisatie met uiterst gedreven zorgprofessionals, waar een ambitieuze en betrokken werksfeer hangt. Je ontvangt een salaris passend bij de functie en achtergrond vallend onder de cao-gezondheidscentra.

Solliciteren
Solliciteren kan uitsluitend via online solliciteren. Hier kun je je brief en CV uploaden. Je kunt jouw sollicitatie richten aan mevr. J.N. van Nieuw Amerongen o.v.v. vacaturenummer 18-021.

Voor inhoudelijke informatie kun je vanaf 7 augustus contact opnemen met mevr. G. Voorwinde, bestuurssecretaris, tel. 070-3888500.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewenst.