« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager

SHG Gezondheidscentrum Spoorwijk zoekt een praktijkmanager voor 16 uur per week

Wie zijn wij?

Ons goed georganiseerde gezondheidscentrum draagt zorg voor ruim 3700 patiënten in de wijk. Onze populatie wordt gekenmerkt door een gemêleerde samenstelling. In ons multidisciplinaire centrum werken 3 huisartsen, 2 doktersassistenten en een leerling doktersassistent, 3 POH’s somatiek, 1 POH Krachtige basiszorg en 1 POH-GGZ, 2 fysiotherapeuten, een diëtiste en een spreekuurondersteuner. Samen zetten we ons in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. We werken nauw samen met de medewerkers van de apotheek die ook in ons pand is gevestigd. Tevens zijn wij een opleidingspraktijk voor huisartsen en doktersassistenten. Binnen ons team heerst een positieve en energieke sfeer.

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager leid je het team en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerste lijn. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit binnen het gezondheidscentrum. Dit bereik je door een goede organisatie, ondersteuning en samenwerking te bieden en oog te hebben voor innovatie en kwaliteit. Je bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers, bent verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding, signaleert knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is en stimuleert ontwikkeling. Het takenpakket bestaat verder uit personeelsplanning en organisatie, facilitaire zaken, bewaking van het centrumbudget, juiste afhandeling van de patiënt administratie en van klachten.
Naast samenwerking binnen het team bij gezondheidscentrum Spoorwijk, werk je ook nauw samen met de praktijkmanagers van de andere zeven centra van SHG.

Wie ben jij?

• Je hebt een afgeronde opleiding praktijkmanagement of vergelijkbare, relevante opleiding of relevante werkervaring.
• Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
• Je vindt het een uitdaging om je op personeelsbeleid te richten.
• Je bent daadkrachtig , verbindend en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
• Je bent bereid om de verschillende systemen waar we binnen SHG mee werken eigen te maken.

Over SHG

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen onze acht gezondheidscentra en zes apotheken dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Wij geven antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. Daarnaast richten wij ons op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao Huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan uiterlijk 27 oktober 2023 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en het centrum? Neem dan contact op met Monique van den Brink, manager Gezondheidscentra via 06 45184700 of mvandenbrink@shg.nl.