« terug naar vorige pagina

Doktersassistente Straatdokter

Voor onze gezondheidscentrum Vaillantplein zoeken wij een enthousiaste doktersassistent(e) straatdokter. Word jij onze nieuwe collega?

Spreekt dit jou aan?

Wij zijn op zoek naar een doktersassistente die het leuk vindt om de straatdokters van Den Haag te ondersteunen. Elke dag is anders en je bent echt een duizendpoot. Je houdt van gezelligheid maar ook van hard werken als dat nodig is. Je bent iemand die stevig in haar schoenen staat en het als een uitdaging ziet om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Je werkt samen met een team van collega doktersassistenten, huisartsen, praktijkondersteuners en diëtiste: een mooie mix van ervaren en jonge collega’s.

Wie ben jij?

  • Je bent (bijna) in het bezit van een mbo-diploma als doktersassistente.
  • Je bent goed in medisch-technische handelingen en triageren.
  • Je vindt het belangrijk om juist deze doelgroep te helpen waar dat mogelijk is.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

“Je krijgt bij SHG de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of een opleiding. Dit is altijd bespreekbaar.” (doktersassistente bij SHG)

Werkdagen en het aantal uur per week bepalen we graag in overleg.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen onze acht gezondheidscentra en zes apotheken dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag.

SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein ligt in de multiculturele Schilderswijk, waar geen dag hetzelfde is. Hier leveren we als enige huisartsenzorg aan de dak- en thuislozen. Ons enorm gedreven team, met een passie voor de populatie met veelal complexe zorgvraagstukken, werkt al sinds jaar en dag samen om deze zorg te bieden.

Wil je meer weten?

Neem dan gerust contact op met M. Ozinga, praktijkmanager bij SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein via mozinga@shg.nl. Meer informatie vind je ook op www.gcvaillantplein.nl.

Wil je solliciteren? We kijken uit naar je reactie. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.