« terug naar vorige pagina

Doktersassistent flexpool voor verschillende gezondheidscentra in Den Haag

De vacature in het kort

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Als onderdeel van de flexpool ben je als doktersassistente dé factor die dit mogelijk maakt. Samen met jouw collega’s, samen voor de patiënten.

Wat ga je doen?

Binnen onze organisatie werkt een team van doktersassistenten die flexibel op onze Haagse gezondheidscentra worden ingezet. Deze flexpool voorziet in gekwalificeerde doktersassistenten op dagen dat de vaste medewerkers ziek, vrij of op cursus zijn. Word lid van dit team en werk iedere dag op een andere locatie.

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van onze patiënten. Jij bent door zorgvuldige triage onmisbaar en daarnaast zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt.

Wie ben jij?

Je hebt de opleiding voor doktersassistente afgerond en bent in het bezit van een diploma. Je vindt het belangrijk om goede kwaliteit van zorg te leveren en je bent een teamspeler. Je neemt initiatief, bent zeer patiëntvriendelijk en pakt nieuwe dingen snel op. Je past je snel aan, aan de werkwijze en het team op verschillende locaties, voelt je snel ergens thuis en weet werk op te pakken zonder al te veel introductie nodig te hebben. Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het vak. Daarnaast ben je bereid om wisselend ingezet te worden binnen verschillende SHG-gezondheidscentra en heb je kennis van verschillende computersystemen zoals Medicom.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao huisartsenzorg). Als flexpoolmedewerker ontvang je een arbeidsovereenkomst op oproepbasis (nul-urencontract) voor de duur van een half jaar, met uitzicht op verlenging.

Omdat je werkt op oproepbasis zijn de werkdagen en werktijden flexibel. Je bent minimaal twee dagen per week beschikbaar. De werktijden liggen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met collega’s: hier staat collegialiteit hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. Een goede band onderhouden met jouw patiënten blijft hier altijd een speerpunt.

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Bel dan naar de HR afdeling op het nummer 070 – 38 88 500 optie 2, bereikbaar tot 14.30 uur.