« terug naar vorige pagina

Apothekersassistente

Wie zijn wij?

SHG Groep is één van de grote eerstelijns zorgaanbieders in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes Service apotheken. Binnen de apotheken werken we met teams waarbij we aandacht voor elkaar en de cliënten erg belangrijk vinden. Samen met de gezondheidscentra bieden wij geïntegreerde eerstelijns zorg op maat aan onze patiënten in de wijk. Wil jij samen met ons meewerken om de gezondheid in de wijk te bevorderen? Dan ben jij degene die wij zoeken!  Voor apotheek Spoorwijk en apotheek De Koning in Den Haag zijn wij per direct op zoek naar een gedreven, enthousiaste en kundige

Apothekersassistent(e)

(24-36 uur per week)

Wat ga je doen?

Je werkt zowel in apotheek Spoorwijk als in apotheek De Koning. Je draagt bij aan de gezondheid van de patiënt door de juiste medicatie met benodigde uitleg af te leveren. Jouw bijdrage is heel belangrijk in de zorgketen. Je hoort en ziet wat de zorgvraag is. Dat houdt niet op bij het afleveren van wat op het recept staat, maar je denkt mee, overlegt waar nodig en lost problemen op.

Wat vragen wij?

Of je nu al jarenlange ervaring hebt of pas ‘komt kijken’ – je bent welkom in ons gezellige team. Je hebt een streepje voor als je kunt werken met Pharmacom Nieuw en affiniteit hebt met digitalisering, automatisering, Baxter en kwaliteit. In de dynamiek van de apotheek blijf je rustig, houd je overzicht en ben je flexibel. Daarnaast zijn samenwerken, collegialiteit en probleemoplossend denken belangrijke competenties.

Wat kan je van ons verwachten? 

Wij streven naar een goede personeelsbezetting en vinden een goede sfeer erg belangrijk. We bieden diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en na te scholen omdat we geloven dat dat je werkplezier vergroot en je zorgkwaliteiten verbetert.

Wij bieden een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Voor het arbeidsvoorwaardenpakket volgen wij de CAO apotheken. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met dhr. R. Lalbahadoersing, manager apotheken via 06 42455221.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Bij voorkeur kun je je brief en CV sturen naar rlalbahadoersing@shg.nl.

Wil je meer weten over SHG, kijk naar op onze website www.shg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.