« terug naar vorige pagina

Verpleegkundig specialist in opleiding (32 uur, startdatum 1 september 2020)

Spreekt jou dit aan?

Afhankelijk van het specialisme ligt het accent van de werkzaamheden van de verpleegkundig specialist de ene keer op begeleiding, een andere keer meer op preventie of op medische zorg. Er zijn vijf wettelijk vastgelegde specialismen geregistreerd: intensieve zorg, acute zorg, chronische zorg, preventieve zorg en geestelijke gezondheidszorg. Binnen SHG worden met name verpleegkundig specialisten opgeleid binnen de, chronische zorg en geestelijke gezondheidszorg.

Als verpleegkundig specialist in opleiding ben je een belangrijke schakel tussen de patiënten en de huisartsen. Je draait onder supervisie van een huisarts zelfstandig spreekuur, waar je bijvoorbeeld infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s diagnosticeert en behandelt. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van de kwaliteit en het ontwikkelen van de (multidisciplinaire) zorg door te participeren in verschillende overleggen en zorgprojecten.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Verpleegkunde met minimaal 2 jaar werkervaring en bent geregistreerd als verpleegkundige conform de Wet BIG. Je kan goed plannen en zelfstandig werken, maar ook samenwerken als dat nodig is. Je bent integer, zorgvuldig en kan je goed inleven in patiënten. Je communiceert helder en staat stevig in je schoenen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke leer/werkplek met professionele collega’s. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 2 jaar en marktconforme arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg. Binnen SHG heb je de mogelijkheid om te werken in verschillende centra met hun eigen specialisatie.

Wie zijn wij?

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG Groep) is een grote zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en zes apotheken. In de gezondheidscentra wordt geïntegreerde eerstelijnszorg aangeboden. Dit aanbod van zorgverleners is in elke wijk afgestemd op de behoeften van bewoners. Zo leveren wij zorg op maat! In onze centra werken we multidisciplinair met teams van huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ en fysiotherapeuten.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden? Reageer dan voor 1 mei 2020 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie. Bel dan (+31 70 – 38 88 500) naar senior HR-adviseur Mila Sahadewlall of kom langs voor een kopje koffie. Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.