« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner GGZ

Word jij / worden jullie onze collega Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-GGZ?

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met jouw collega’s, want teamspirit heeft bij ons écht waarde. Samen met de patiënt. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als praktijkondersteuner GGZ dagelijks patiënten. De patiënten bij de verschillende gezondheidscentra van SHG verschillen in leeftijd, achtergrond en sociaal economische status. Deze gemêleerde patiëntenpopulatie maakt werken bij ons afwisselend en boeiend. Ook de hulpvragen verschillen: van coachende aard, inventariseren van psychische klachten, jeugdzorg, behandeling van milde psychiatrische problemen als angst en depressie en heel soms langdurige ondersteuning van patiënten. Je verheldert de hulpvraag en adviseert patiënt en huisarts over het behandeltraject. Je verzorgt zelf kortdurende behandeling ter ondersteuning van behandeling door de huisarts en verwijst naar andere hulpverleners buiten de huisartsenpraktijk (eerste en tweede lijn). Daarnaast verzorg je de begeleiding van langdurige GGZ-patiënten die niet worden behandeld in de tweede lijn.

De patiënten worden veelal fysiek gezien en af en toe wordt gebruik gemaakt van beeldbellen. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van e-health.

Je werkt samen met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtiste, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s. Daarnaast heb je periodiek overleg met de huisartsen. Ook vindt er met regelmaat supervisie plaats met POH’s GGZ van andere SHG gezondheidscentra.

Wie ben jij?

We hebben momenteel op twee centra een vacature voor in totaal 32 uur. Deze functie kan ook ingevuld worden door twee personen, voor ieder 16 uur per week.

We zoeken een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding als POH-GGZ of een andere relevante opleiding. Ervaring met psychiatrie is gewenst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Marieke Ozinga, praktijkmanager, mozinga@shg.nl; tel: 06 34244072 of Monique van den Brink, Manager Gezondheidscentra,  mvandenbrink@shg.nl; tel: 06 45184700.