« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner GGZ bij Vaillantplein en/of Houtwijk

Word jij / worden jullie onze collega Praktijkondersteuner Huisartsenzorg-GGZ bij onze gezondheidscentra Vaillantplein en/of Houtwijk?

Spreekt dit jou aan?

Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met jouw collega’s, want teamspirit heeft bij ons écht waarde. Samen met de patiënt. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag!

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als praktijkondersteuner GGZ dagelijks patiënten. De patiënten bij de verschillende gezondheidscentra van SHG verschillen in leeftijd, achtergrond en sociaal economische status. Deze gemêleerde patiëntenpopulatie maakt werken bij ons afwisselend en boeiend. Ook de hulpvragen verschillen: van coachende aard, inventariseren van psychische klachten, jeugdzorg, behandeling van milde psychiatrische problemen als angst en depressie en heel soms langdurige ondersteuning van patiënten. Je verheldert de hulpvraag en adviseert patiënt en huisarts over het behandeltraject. Je verzorgt zelf kortdurende behandeling ter ondersteuning van behandeling door de huisarts en verwijst naar andere hulpverleners buiten de huisartsenpraktijk (eerste en tweede lijn). Daarnaast verzorg je de begeleiding van langdurige GGZ-patiënten die niet worden behandeld in de tweede lijn.

De patiënten worden veelal fysiek gezien en af en toe wordt gebruik gemaakt van beeldbellen. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van e-health.

Je werkt samen met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtiste, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s. Daarnaast heb je periodiek overleg met de huisartsen. Ook is er regelmatig intervisie met andere POH’s GGZ van andere SHG gezondheidscentra.

Wat zoeken wij?

We hebben momenteel op twee centra een vacature voor in totaal 32 uur: 24 uur op Gezondheidscentrum Vaillantplein en 8 uur op Gezondheidscentrum Houtwijk.

Deze functie kan ook ingevuld worden door twee personen, voor ieder 16 uur per week.

We zoeken een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding als POH-GGZ of een andere relevante opleiding. Ervaring met psychiatrie is gewenst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

De verschillende gezondheidscentra van SHG hebben elk hun eigen kenmerken.

SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein ligt in de multiculturele Schilderswijk, waar geen dag hetzelfde is. Hier leveren we als enige huisartsenzorg aan de dak- en thuislozen. Ons enorm gedreven team, met een passie voor de populatie met veelal complexe zorgvraagstukken, werkt al sinds jaar en dag samen om deze zorg te bieden.

Kenmerkend voor SHG Gezondheidscentrum Houtwijk is het enthousiasme en de betrokkenheid, de collegialiteit onderling en de ruimte voor eigen ontwikkeling, in de volle breedte van het vak. Daarnaast is deze locatie al jaren een opleidingspraktijk. De populatie kenmerkt zich door grote variatie: enerzijds veel ouderen, anderzijds genoeg jonge gezinnen en jongeren.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 22 april 2023 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden.

Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met Marieke Ozinga, praktijkmanager Vaillantplein, mozinga@shg.nl; tel: 06 34244072 of Monique van den Brink, Manager Gezondheidscentra, mvandenbrink@shg.nl; tel: 06 45184700.