« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner GGZ in de wijk Leidschenveen

Voor onze twee gezondheidscentra in de wijk Leidschenveen zoeken wij in verband met de pensionering van onze collega een gedreven en enthousiaste

Praktijkondersteuner GGZ (30 uur per week)

Wie zoeken wij?

We zoeken een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding als POH-GGZ of een andere relevante opleiding.

Wat ga je doen?

Vanuit de praktijk zie je als praktijkondersteuner GGZ dagelijks patiënten. In de wijk Leidschenveen woont een diverse patiëntenpopulatie. Dit maakt werken bij ons afwisselend en boeiend. Ook de hulpvragen verschillen: van coachende aard, inventariseren van psychische klachten, behandeling van milde psychiatrische problemen als angst en depressie en heel soms langdurige ondersteuning van patiënten. Je verheldert de hulpvraag en adviseert patiënt en huisarts over het behandeltraject. Je verzorgt zelf kortdurende behandeling ter ondersteuning van behandeling door de huisarts en verwijst naar andere hulpverleners buiten de huisartsenpraktijk (eerste en tweede lijn). Daarnaast verzorg je de begeleiding van langdurige GGZ-patiënten die niet worden behandeld in de tweede lijn.

De patiënten worden veelal fysiek gezien en af en toe wordt gebruik gemaakt van beeldbellen. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van e-health.

Je werkt samen met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners (POH-s, POH-GGZ, POH-GGZ jeugd), verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtiste, een mooie mix van ervaren en jonge collega’s. Daarnaast heb je periodiek overleg met de huisartsen. Ook is er regelmatig intervisie met andere POH’s GGZ van andere SHG gezondheidscentra.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Onze teams zijn  goed op elkaar ingespeeld en met elkaar leveren we multidisciplinaire zorg. Onze moderne gezondheidscentra liggen in de wijk Leidschenveen en hebben een diverse patiëntenpopulatie. De centra zijn makkelijk te bereiken door de ligging vlakbij de A12 (afrit Nootdorp) en A4.  Ook met het OV ben je er zo!

Gezondheidscentrum Veenland en Gezondheidscentrum Leidschenveen zijn twee van de acht gezondheidscentra van Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG). Daarnaast heeft SHG ook zes apotheken. SHG staat voor goede integrale eerstelijns patiëntenzorg. Zij geeft antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. SHG richt zich ook op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 22 april 2023 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Neem dan contact op met  Monique van den Brink, praktijkmanager Veenland, via 06 45184700 of Marijse Koolen, praktijkmanager Leidschenveen, via 06 23232102.

Kijk voor meer informatie over onze centra op www.gcveenland.nl en www.gcleidschenveen.nl