« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager SHG Den Haag

Spreekt dit jou aan?

Het is veelzijdigheid dat de klok slaat! Als praktijkmanager bij Stichting Haagse Gezondheidszorg (SHG) sta jij niet stil en ben je net als de eerstelijnszorg voortdurend in beweging. We verwelkomen jouw expertise graag in Den Haag.

Wat ga je doen?

Samen voor Haagse Gezondheidszorg, dát is waar SHG voor staat. Hier heeft collegialiteit echt waarde. Wil jij werken in dynamische gezondheidscentra waar elke dag er anders uit ziet?

Dan hebben wij voor jou een veelzijdige baan. Je bent onderdeel van het team en faciliteert een optimale bedrijfsvoering van het centrum en het personeelsmanagement. Je bent 16 tot 32 uur per week beschikbaar. Daarnaast ben je een echte verbinder. Met jouw kwaliteiten zorg je voor een goede samenwerking tussen de verschillende zorgverleners in het centrum en daarbuiten. Jouw inspanningen leiden ertoe dat je collega’s de patiënten van goede zorg kunnen voorzien.

Als praktijkmanager faciliteer en coach je medewerkers om het werk, mét elkaar, goed uit te kunnen voeren. Je biedt een luisterend oor, signaleert knelpunten en draagt zorg voor een goede werkverdeling.

Je takenpakket bestaat onder andere uit personeelsplanning, facilitaire zaken, bewaken van het centrumbudget, afstemmen van werkprocessen, juiste afhandeling van patiëntenadministratie en afhandeling van klachten.

Wie ben jij?

Je hebt een hbo werk/denkniveau met aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van management, organisatie en coaching. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de zorg, bij voorkeur heb je ook ervaring in de sector. Heb je kennis van Medicom? Dan is dat een pre. Verder ben je een enthousiaste betrokken teamspeler die zelfstandig, flexibel en stressbestendig is.
Bij SHG werken we samen. Jij herkent je hier, door jouw niet-hiërarchische manier van leidinggeven, volledig in.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (conform cao huisartsenzorg) en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie zijn wij?

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt.

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Ben jij de verbinder die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 1 mei 2020 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Bel dan maandag t/m donderdag (+31 70 – 38 88 500) naar bestuurssecretaris Gerda Voorwinde of senior HR-adviseur Mila Sahadewlall of kom langs voor een kopje koffie. Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.