« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager SHG Gezondheidscentrum De Koning

Geen dag is hetzelfde als praktijkmanager bij SHG. Ben jij een echte verbinder met leidinggevende kwaliteiten en wil jij je ook samen met ons inzetten voor onze patiënten in de Schilderswijk? Dan is SHG op zoek naar jou!

SHG Gezondheidscentrum De Koning zoekt een praktijkmanager voor 16-20 uur

Wie zijn wij?

Gezondheidscentrum De Koning ligt in de multiculturele Schilderswijk. Wij zetten ons met een team van huisartsen, doktersassistenten, praktijkondersteuners en -verpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtiste samen in voor persoonlijke en kwalitatief goede zorg. We werken nauw samen met de medewerkers van de apotheek die ook in ons pand is gevestigd.

We hechten veel waarde aan een goede sfeer in de praktijk en een goede samenwerking met collega’s in het centrum, met de collega’s binnen SHG en met de vele zorgverleners in de wijk.

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager leid je het team en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerste lijn. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit binnen het gezondheidscentrum. Dit bereik je door het bieden van ondersteuning, het stimuleren van samenwerking en het hebben van oog voor innovatie en kwaliteit. Je bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers, signaleert knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is en stimuleert ontwikkeling. Het takenpakket bestaat verder uit personeelsplanning en organisatie, facilitaire zaken, bewaking van het centrumbudget, juiste afhandeling van de patiënt administratie en van klachten.

Naast samenwerking binnen het team bij gezondheidscentrum De Koning, werk je ook nauw samen met de praktijkmanagers van de andere zeven centra.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding praktijkmanagement of vergelijkbare, relevante opleiding of relevante werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met werken in een multiculturele wijk.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Je vindt het een uitdaging om je op personeelsbeleid te richten.
  • Je bent daadkrachtig, verbindend en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent bereid om de verschillende systemen waar we binnen SHG mee werken eigen te maken.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao Huisartsenzorg.

Over SHG

Werken bij SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen onze acht gezondheidscentra en zes apotheken dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Wij geven antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. Daarnaast richten wij ons op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen. Collegialiteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en het centrum? Neem dan contact op met Monique van den Brink, manager Gezondheidscentra via 06-45184700.