« terug naar vorige pagina

Praktijkmanager bij SHG

Geen dag is hetzelfde als praktijkmanager bij SHG. Ben je een echte verbinder met leidinggevende kwaliteiten en wil jij je ook samen met ons inzetten voor onze patiënten? Dan is SHG op zoek naar jou!

SHG zoekt een praktijkmanager voor 16-20 uur

Wie zijn wij?

SHG staat voor goede integrale eerstelijns patiëntenzorg. Zij geeft antwoorden op gezondheidsvraagstukken die mensen zelf niet kunnen vinden. SHG richt zich ook op doelgroepen die anders tussen wal en schip vallen. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, verpleegkundig specialisten, AIOS’en, doktersassistenten, praktijkondersteuners en – verpleegkundigen, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij zes gezondheidscentra zit ook een apotheek. Onderling zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wat ga je doen?

Als praktijkmanager leid je het team en ben je op de hoogte van de ontwikkelingen in de eerste lijn. Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit binnen het gezondheidscentrum. Dit bereik je door het bieden van ondersteuning, het stimuleren van samenwerking en het hebben van oog voor innovatie en kwaliteit. Je bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers, signaleert knelpunten en maakt ze bespreekbaar. Je zorgt ervoor dat iedereen kan doen waar hij/zij het beste in is en stimuleert ontwikkeling. Het takenpakket bestaat verder uit personeelsplanning en organisatie, facilitaire zaken, bewaking van het centrumbudget, juiste afhandeling van de patiënt administratie en van klachten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding praktijkmanagement of vergelijkbare, relevante opleiding of relevante werkervaring.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Je vindt het een uitdaging om je op personeelsbeleid te richten.
  • Je bent daadkrachtig, verbindend en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.
  • Je bent bereid om de verschillende systemen waar we binnen SHG mee werken eigen te maken.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao Huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten over deze vacature en SHG? Neem dan contact op met Monique van den Brink, manager Gezondheidscentra via 06-45184700.