« terug naar vorige pagina

Praktijkondersteuner Krachtige Basiszorg Schilderswijk

Wij zoeken een of twee praktijkondersteuners Krachtige Basiszorg (20 uur – 38 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Gezondheidscentrum de Rubenshoek en SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein en De Koning zijn samen gestart met de integrale aanpak ‘Krachtige Basiszorg’, om patiënten met hoge gezondheidsrisico’s en problematiek in meerdere leefdomeinen beter te helpen. Als praktijkondersteuner Krachtige Basiszorg word jij de spil in de Schilderswijk. Jij kijkt wat de patiënt nodig heeft, stemt dit af met betrokken wijkpartners en verstevigt het netwerk in de wijk.

De vier praktijken zoeken gezamenlijk één of twee daadkrachtige en verbindende praktijkondersteuners (POH-Krachtige Basiszorg) voor 20 – 38 uur in de week.

Wat ga je doen?

Als praktijkondersteuner ben je ambassadeur Krachtige Basiszorg en samen met de huisartsen verantwoordelijk voor zorginhoudelijke ondersteuning van onze zorg aan patiënten met hoge gezondheidsrisico’s en problematiek in meerdere leefdomeinen (lichamelijk, geestelijk, sociaal en maatschappelijk). Het samenwerken met het sociaal domein en andere partners in de wijk om patiënten optimale zorg te bieden spelen hierin een belangrijke rol.

Jouw functie omvat de volgende (zorg)activiteiten:

  • Zelfstandig spreekuur voeren op basis van het 4D-model (Krachtige Basiszorg);
  • Goede doorverwijzing indien de problematiek om meer behandeling en begeleiding vraagt;
  • Coördineren, onderhouden en verstevigen van het netwerk en contacten in de wijk (o.a. het organiseren van casuïstiek overleggen en het bijhouden van de sociale kaart);
  • Proactief aanwezig zijn in de wijk en praktijk;
  • Case-management in samenwerking met zorgverleners in de huisartsenpraktijk (huisartsen, POH, assistenten en andere zorgverleners).

Wie ben jij?

Je bent een daadkrachtige en zelfstandige zorgprofessional, die ervaring heeft in of kennis heeft van de eerste lijn. Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op HBO niveau (bijv. als praktijkondersteuner, maatschappelijk werker, verpleegkundig specialist of wijkverpleegkundige). Multiculturele en achterstandsproblematiek zijn niet nieuw voor jou. Je bent een verbinder en een teamspeler in de praktijk en zoekt de samenwerking in de wijk en met wijkorganisaties op, hebt snel overzicht van belangen in en mogelijkheden voor samenwerking. Flexibiliteit, geduld en communicatieve vaardigheden zijn onmisbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een innovatieve organisatie met leuke collega’s die staan voor betrokken, kwalitatief goede zorg. Je bent in dienst bij een van de praktijken en afhankelijk van het aantal uur dat je kan werken, werk je voor twee of vier praktijken. Detachering behoort ook tot de mogelijkheden. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op verlenging. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Gezondheidscentrum de Rubenshoek en SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein en De Koning zijn gelegen in de Haagse Schilderswijk, een multiculturele wijk waarin we samenwerken met verschillende professionals en aansluiten bij de behoefte van bewoners. Bij onze praktijken staan collegialiteit, loyaliteit en plezier in het werk hoog in het vaandel.

Wil je meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Enthousiast geworden? Reageer dan voor 1 juni 2022 op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature? Neem dan contact op met Marieke Ozinga, praktijkmanager bij SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein via 06-34244072 of mozinga@shg.nl. Een dagdeel meelopen om sfeer te proeven, behoort ook tot de mogelijkheden.

Gezondheidscentrum de Rubenshoek SHG Groep
Van der Vennestraat 185

2525 CE Den Haag

 

Huisartsenpraktijk De Blauwe Tulp

070 445 22 55

www.huisartsenpraktijkdeblauwetulp.nl

 

Huisartsenpraktijk de Mozaiek

070 445 22 44

www.huisartsenpraktijkmozaiek.nl

SHG Gezondheidscentrum Vaillantplein

Ruijsdaelstraat 15

2525 AA Den Haag

070 388 11 11

https://gcvaillantplein.nl

 

SHG Gezondheidscentrum De Koning

Koningstraat 104

2515 JT Den Haag

070 388 69 02

https://gcdekoning.nl