« terug naar vorige pagina

Medisch secretaresse/secretaris SHG gezondheidscentrum Lage Veld

Wil jij aan de slag als medisch secretaresse/secretaris (20-24 uur per week) bij SHG gezondheidscentrum Lage Veld? Lees dan vooral verder!

Enthousiasme, service- en kwaliteitsgericht, flexibel en een echte teamspeler. Zijn dit kenmerken die jou aanspreken en waar je jezelf in herkent? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Wij bieden je een leuke functie bij een modern gezondheidscentrum in de Haagse wijk Wateringseveld. Je gaat samenwerken met de doktersassistentes in de backoffice en krijgt een gevarieerd takenpakket waarbij ook ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven.

Samen met je collega’s beheer je de agenda’s van de huisartsen (afspraken maken), ook heb je patiëntencontact aan de balie en draai jij je handen niet om voor het afhandelen van in- en uitgaand telefoonverkeer, het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van de patiëntadministratie en/of medische correspondentie. Tevens hou je de voorraden op orde (o.b.v. Lean) en doe je de bestellingen op tijd zodat er niemand misgrijpt.

Wie ben jij?

Jij houdt uitstekend overzicht, ook in hectische momenten. Jij bent en blijft enthousiast en klantvriendelijk. Daarnaast kun je zelfstandig werken en stem je af met je collega’s. Ook toon je initiatief bij het uitvoeren van je werkzaamheden en denk je graag mee over verbeteringen en veranderingen.

Verder beschik je over:

  • een opleiding tot medisch secretaresse/secretaris heeft de voorkeur.
  • werkervaring in de gezondheidszorg, bij voorkeur in een vergelijkbare setting (harde eis).
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • kennis van medische terminologie.
  • kennis van en ervaring met Medicom is een pré.
  • een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) als je bij ons bent komen werken.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wat is jouw werkplek?

Gezondheidscentrum Lage Veld is een van de acht gezondheidscentra binnen de SHG. Kenmerkend voor dit centrum zijn het enthousiasme en de betrokkenheid van collega’s, de collegialiteit en ruimte voor eigen ontwikkeling. Het gezondheidscentrum is NHG-geaccrediteerd.

Spreekt dit jou aan?

Lijkt je het leuk om te werken in een modern gezondheidscentrum dat gemakkelijk bereikbaar is? Reageer dan op deze vacature, we willen je graag ontmoeten! Solliciteren kan door een korte motivatie en CV te uploaden via Online solliciteren.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de praktijkmanagers Marijse Koolen (070 444 5612 of mkoolen@shg.nl) of Sylvana Luiten (06 8222 5900 of sluiten@shg.nl).