« terug naar vorige pagina

Huisarts Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

De SHG Groep is een grote zorgaanbieder in Den Haag. De organisatie bestaat uit acht gezondheidscentra en vijf apotheken. In de gezondheidscentra wordt geïntegreerde eerstelijnszorg aangeboden. Dit aanbod van zorgverleners is in elke wijk afgestemd op de behoeften van bewoners. Zo leveren wij zorg op maat!

Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck is een boeiende praktijk met een gevarieerde patiëntenpopulatie. In ons centrum werkt een team met huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners somatiek en GGZ, fysiotherapeuten, een logopediste en een diëtiste. Je werkt in een klein team met korte lijnen en krijgt veel ruimte voor persoonlijke inbreng. SHG kent ruime regelingen voor bij- en nascholing. De werktijden worden in overleg bepaald. Het centrum heeft een hectische periode achter de rug en staat aan de vooravond van een mooie doorontwikkeling.

We zijn daarom dringend op zoek naar enthousiaste Huisartsen die willen helpen bouwen aan de vernieuwing van het centrum.

Als huisarts bij ons heb je autonomie en kun je eigen initiatieven ontplooien. Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen of om te participeren in de ontwikkeling van kwaliteit en innovatie in de zorg binnen en buiten SHG. We gaan hier graag over met je in gesprek. Ook leiden we met veel enthousiasme huisartsen en doktersassistenten op. Wij hebben alle faciliteiten in huis om de meest voorkomende verrichtingen uit te voeren en er is ondersteuning bij administratieve en andere regelzaken. We hechten veel waarde aan een goede sfeer en goede samenwerking binnen en buiten het gezondheidscentrum.

Wie ben jij?

Je bent een betrokken huisarts en een inspirerende collega met affiniteit voor ouderenzorg. Je bent geïnteresseerd in mensen, kan goed zelfstandig werken maar kan ook samenwerken binnen een multidisciplinair team. Je bent integer, zorgvuldig en kan je goed inleven. Je communiceert helder en staat stevig in je schoenen.

Herken je jezelf hierin? Grote kans dat je uitstekend past binnen GC Nieuw Waldeck

Wat bieden wij?

Een NHG-geaccrediteerde praktijk waar, met een enthousiast multidisciplinair team, goede zorg geleverd wordt aan patiënten op naam. Naast goede arbeidsvoorwaarden bieden wij ook ruime opleidingsmogelijkheden en regelmatig nascholing.

Enthousiast geworden?

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV, met vermelding van vacaturenummer 19-11, te uploaden via “online solliciteren” op de SHG website.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maarten Gerrits, manager a.i. (mgerrits@shg.nl). Telefoonnummer 070 – 323 00 03.

SHG is een prettige werkgever, met goede arbeidsomstandigheden.