« terug naar vorige pagina

3 Huisartsen voor gezondheidscentrum met gespecialiseerd deel voor ouderen in Den Haag Zuid West

Stichting Haagse Gezondheidscentra (SHG) gaat een nieuw gezondheidscentrum openen in de wijk Den Haag Zuid West. Een gezondheidscentrum met een gespecialiseerd deel voor eerstelijns ouderenzorg.

Om samen met ons te bouwen aan dit nieuwe centrum zijn wij op zoek naar een enthousiast team van Huisartsen

Jouw werkplek

Als huisarts vind je het belangrijk om samen te werken met een goed team van o.a. doktersassistenten, poh’s, fysiotherapeuten en diëtisten. Daar hebben we eerst voor gezorgd. Nu zijn we er klaar voor om jou als ondernemende en enthousiaste huisarts een leuke werkplek aan te bieden! Een werkplek waar jouw inbreng serieus wordt genomen, waar je je verder kunt ontwikkelen door mee te bouwen aan het nieuwe concept en waar je patiënten, die hun vertrouwen in jou stellen, de best mogelijke zorg kunt bieden. De patiëntenpopulatie in Den Haag Zuid West bestaat uit relatief veel ouderen, maar daarnaast zijn er ook andere doelgroepen die tot jouw toekomstige patiëntenpopulatie behoren. In aanvang ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de eerstelijnszorg van 4200 patiënten.

Wij vragen

  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je bent ondernemend en hebt een enthousiaste persoonlijkheid;
  • Je hebt interesse om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening voor de eerstelijnsouderenzorg;
  • Je vindt het leuk om in een multidisciplinaire team te werken dat nog in ontwikkeling is;
  • Je zoekt de samenwerking met je collega’s actief op en helpt hen om zich verder te ontwikkelen.

Jouw salaris en arbeidsvoorwaarden

De ontwikkeling van onze medewerkers is voor SHG belangrijk. Daarom bieden wij onze huisartsen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een waarneembudget, mogelijkheden voor het volgen van een kaderopleiding, faciliteiten voor het deelnemen aan vakgroepen en diverse andere scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

De samenwerking tussen jou en SHG wordt maatwerk. Wij staan ervoor open om zowel op basis van een arbeidsovereenkomst als in andere constructies een arbeidsrelatie aan te gaan.

Ben je net zo enthousiast als wij?

Reageer dan op deze vacature! Mail je motivatie en cv naar de afdeling HRM via sollicitatie@shg.nl. Of bel voor een informatieve afspraak naar Gerda Voorwinde (bestuurssecretaris) of Mila Sahadewlall (senior HR-adviseur) via telefoonnummer 070 – 388 8500.