« terug naar vorige pagina

Hoofdassistent SHG Gezondheidscentrum De Koning

Minimaal 24 uur per week

De vacature in het kort

Wie zijn wij?

Bij SHG zetten we ons Samen in voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s want collegialiteit staat hier hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. SHG bestaat uit 8 gezondheidscentra en 6 apotheken verspreid door Den Haag. Voor een van onze gezondheidscentra zijn wij op zoek naar een hoofdassistent. Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en een diëtiste. Daarnaast wordt nauw samengewerkt met de inpandige apotheek. Jouw nieuwe collega’s voelen de behoeften van patiënten goed aan en hechten veel waarde aan maatwerk en vakmanschap.

Wat ga je doen?

Als hoofdassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor de huisartsen. Ook de andere collega’s weten jou, als spin in het web, te vinden met vragen. Je verricht veelvoorkomende werkzaamheden als doktersassistent maar je denkt ook actief mee over de organisatie van de dagelijkse praktijk. Denk bijvoorbeeld aan het mede opzetten en uitvoeren van projecten zoals lean werken of het organiseren van de (griep)vaccinaties. Ook agendabeheer, vakantieplanning, het coördineren van de assistenten en het inroosteren van je collega’s behoren tot jouw takenpakket. Je bent mede verantwoordelijk voor facilitaire zaken en werkt nauw samen met de praktijkmanager. Daarnaast krijg jij alle ruimte om de functie verder in te vullen. Kortom, een diverse functie met veel verantwoordelijkheid!

“Ik word vooral blij van de combinatie in mijn functie: het ene moment ben je assistente en zit je aan de telefoon met patiënten. Het andere moment bereid je een project voor zoals lean werken in de praktijk en heb je overleg met de praktijkmanager over hoe we dit gaan organiseren”. (Jennifer van Herwaarde, hoofdassistent GC Spoorwijk)

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd doktersassistent en hebt ook ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare eerstelijnspraktijk. Je hebt een helikopter view en weet wat er speelt in de praktijk. Je bent sterk in organiseren en houdt van afwisselend werk. Je hebt uiteraard goede sociale en communicatieve vaardigheden en je neemt graag initiatief. Kennis van Medicom is een pré.

“Ik ben niet alleen een vraagbaak voor de andere assistentes maar voor alle collega’s. Ik weet wat er speelt en houdt het overzicht. Samen met de praktijkmanager zorg ik voor een soepele gang van zaken in de praktijk”. (Fenna de Jong, hoofdassistent GC Lage Veld)

Wat bieden wij?

Wij verwelkomen jou in een gezellig en dynamisch team waarbij je de ruimte krijgt je zelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van medewerkers is voor de SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform de CAO huisartsenzorg.

“Wat ik leuk vind aan werken bij SHG? Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus of een opleiding. Dit is altijd bespreekbaar.” (Jennifer van Herwaarde, hoofdassistent GC Spoorwijk)

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met praktijkmanager Lisette Caminada via lcaminada@shg.nl of via telefoonnummer 06 – 14 38 68 67. Je kunt natuurlijk ook direct online je sollicitatiebrief met CV sturen. Ben jij die duizendpoot die stevig in de schoenen staat en zin heeft in een afwisselende functie als Hoofd Doktersassistent bij SHG De Koning? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem ook een kijkje op onze website www.gcdekoning.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.