« terug naar vorige pagina

Hoofdassistent SHG Gezondheidscentrum De Koning

24 – 32 uur per week

Wie zijn wij?

Als onderdeel van SHG zetten wij ons Samen in voor Haagse Gezondheid. Gezondheidscentrum De Koning ligt in een multiculturele wijk en kent een grote diversiteit in haar patiëntenpopulatie. Geen dag is bij ons hetzelfde! Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit huisartsen, doktersassistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en een diëtiste. Daarnaast werken wij ook nauw samen met onze inpandige Service Apotheek “De Koning”. Ons team is tevens een goede afspiegeling van de wijk, waardoor we de behoeften van onze patiënten goed kunnen aanvoelen en kunnen zorgen voor maatwerk en vakmanschap. Op deze manier bieden wij multidisciplinaire zorg aan al onze patiënten.

Wat ga je doen?

Als hoofdassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor huisartsen en tevens het visitekaartje van onze praktijk. Je verricht veelvoorkomende werkzaamheden als doktersassistent maar je houdt je ook bezig met agendabeheer, vakantieplanning, het coördineren van de assistenten en het inroosteren van je collega’s. Daarnaast krijg jij alle ruimte om de functie verder in te vullen. Kortom, een diverse functie met veel verantwoordelijkheid!

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd doktersassistent en hebt ook ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare eerstelijnspraktijk. Je bent sterk in multitasking en houdt van afwisselend werk. Je hebt uiteraard uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden en je neemt graag initiatief. Kennis van Medicom is een pré.

Wat bieden wij?

Wij verwelkomen jou in een gezellig en dynamisch team waarbij je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. De ontwikkeling van medewerkers is voor de SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform de CAO huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met praktijkmanager Lisette Caminada via lcaminada@shg.nl of via telefoonnummer 06 – 14 38 68 67. Je kunt natuurlijk ook direct online je sollicitatiebrief met CV sturen. Ben jij die duizendpoot die stevig in de schoenen staat en zin heeft in een afwisselende functie als Hoofd Doktersassistent bij SHG De Koning? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem ook een kijkje op onze website www.gcdekoning.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.