« terug naar vorige pagina

Hoofd doktersassistent Nieuw Waldeck

Spreekt dit jou aan?

Het team van doktersassistenten staat als een huis op onze locatie Nieuw Waldeck. Als hoofd doktersassistent ga jij Sámen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met jouw collega’s, samen voor de patiënten.

Wat ga je doen?

Als hoofd doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van de patiënt. Jij bent door zorgvuldige triage onmisbaar en daarnaast zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. Ook ben je het eerste aanspreekpunt van jouw team van assistenten. Jij stuurt de doktersassistenten aan en structureert hun taken. Jij bent er voor jouw team en dient als contactpersoon voor de praktijkmanager, huisartsen en praktijkondersteuners.

Wie ben jij?

Jij hebt organisatorisch talent en weet alles in goede banen te leiden. Je vindt het belangrijk om goede kwaliteit van zorg te leveren en je bent een teamspeler. Je neemt initiatief, bent zeer patiëntvriendelijk en pakt nieuwe dingen snel op. Een band opbouwen met de patiënt vind jij, net als wij, een mooi aspect van het vak.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheidszorg. Samen met collega’s: hier staat collegialiteit hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. Een goede band onderhouden met jouw patiënten blijft hier altijd een speerpunt.

Met circa 225 medewerkers zetten wij ons binnen de acht gezondheidscentra van SHG dagelijks in om goede eerstelijnszorg te bieden aan patiënten in Den Haag. Op onze gezondheidscentra werken we met multidisciplinaire teams. Deze multidisciplinaire teams bestaan uit huisartsen, een AIOS, doktersassistenten, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en diëtisten. Bij vijf gezondheidscentra zit ook een apotheek. Hierdoor zijn de lijnen kort en kun je makkelijk schakelen. De teams binnen SHG zijn divers, stabiel en warm.

Wil je meer weten?

Enthousiast geworden? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en cv uploaden. Wil je eerst nog wat meer weten van deze vacature en de organisatie? Bel dan (+31 70 – 38 88 500) naar senior HR-adviseur Mila Sahadewlall.