« terug naar vorige pagina

Doktersassistent gezondheidscentrum Veenland

Word jij onze collega doktersassistente? (24 uur – 38 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Wij, Angela, Sameena, Joyce en Thi Nam, doktersassistentes in SHG Gezondheidscentrum Veenland, zijn op zoek naar een fijne collega. Een duizendpoot die goed is in medisch technische handelingen en triageren en beschikbaar is voor minimaal 3 dagen in de week.

Wat ga je doen?

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt van onze patiënten. Door een goede triage kun je de ernst van klachten inschatten. Ook alle medisch technische handelingen kun je uitvoeren conform de richtlijnen. Daarnaast ben je een teamspeler en zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt.

Wie ben jij?

Je hebt de opleiding doktersassistente afgerond en bent in het bezit van een diploma. Jij bent iemand die, naast het uitvoeren van de normale doktersassistentezaken, zorgt voor een goede onderlinge samenwerking. Je wilt graag meedenken hoe zaken anders/beter kunnen, je staat stevig in je schoenen maar ziet het ook als een uitdaging om de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere SHG’er aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met collega’s: hier staat collegialiteit hoog in het vaandel. En samen met de patiënt. Een goede band onderhouden met jouw patiënten blijft altijd een speerpunt.

Gezondheidscentrum Veenland ligt in een echte Vinex-wijk. Aan de rand van Den Haag, dicht bij Zoetermeer, Leidschendam en Nootdorp.

Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit vijf doktersassistenten, zes praktijkondersteuners, zes huisartsen en één huisarts in opleiding. Ook vier fysiotherapeuten en een diëtiste horen bij het team. Zo wordt multidisciplinaire zorg geleverd.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Angela op telefoonnummer 070 711 1100 optie 9 (maandag, dinsdag of donderdag). Ook Karin Niggebrugge, onze manager, beantwoordt graag al jouw vragen (06 50495845). Wil je solliciteren? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Je kunt je sollicitatiebrief en CV mailen naar kniggebrugge@shg.nl.

Samen gaan we kijken wie die leukste en beste kandidaten zijn om uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. We hopen snel van je te horen!

Kijk voor meer informatie over ons centrum op www.gcveenland.nl