« terug naar vorige pagina

Doktersassistent gezondheidscentrum Veenland

Word jij onze collega doktersassistente? (24 uur – 38 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Wij, Arieke, Joyce, Thi Nam, Jacqueline en Marieke, doktersassistentes in SHG Gezondheidscentrum  Veenland, zijn op zoek naar een fijne collega. Iemand die, naast het uitvoeren van de normale doktersassistentezaken, zorgt voor een goede onderlinge samenwerking, mee wil denken hoe zaken anders/beter kunnen, stevig in haar schoenen staat maar het ook als een uitdaging ziet om de patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Ben jij die duizendpoot die goed is in medisch-technische handelingen en triageren en die beschikbaar is voor minimaal 3 dagen in de week? Dan nodigen wij jou uit om ons een motivatiebrief en CV te sturen.

Wil je meer weten?

Bel dan naar Monique van den Brink, onze praktijkmanager, op 06 45184700. Zij beantwoordt graag al jouw vragen. Wil je solliciteren? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden. Samen gaan we kijken wie de leukste en beste kandidaten zijn om uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. We hopen snel van je te horen!

Kijk voor meer informatie over ons centrum op www.gcveenland.nl