« terug naar vorige pagina

All-round doktersassistent gezondheidscentrum Vaillantplein

Word jij onze collega doktersassistente? (16 uur – 38 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Wij zoeken een leuke, gemotiveerde collega die graag een stapje extra doet voor onze boeiende en diverse patiëntengroep.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Jij bent door zorgvuldige triage onmisbaar en daarnaast zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. Dit doe je aan de balie en aan de telefoon. Ook alle medisch technische handelingen kun je uitvoeren conform de richtlijnen.

Wie ben jij?

Je bent in het bezit van een mbo-diploma als doktersassistente. Jij bent iemand die, naast het uitvoeren van de normale doktersassistentezaken, zorgt voor een goede onderlinge samenwerking. Je wilt graag meedenken hoe zaken anders/beter kunnen en je staat stevig in je schoenen. Daarnaast zie je het ook als een uitdaging om de patiënt zo goed mogelijk te helpen. Enkele jaren werkervaring in een huisartsenpraktijk is een pré.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

Gezondheidscentrum Vaillantplein ligt in de Schilderswijk van Den Haag. Verder bieden wij ook zorg voor illegalen en mensen die leven op straat. Kortom het is hier nooit saai.

Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit drie doktersassistenten, één doktersassistent in opleiding, vijf praktijkondersteuners, vier huisartsen en twee huisartsen in opleiding. Ook een diëtiste hoort bij het team. In ons gebouw zit daarnaast een fysiotherapiepraktijk en een podotherapie praktijk. Zo wordt bij ons multidisciplinaire zorg geleverd.

Wil je meer weten?

Is jouw interesse gewekt? Of lijkt het je leuk om eens een dag mee te lopen om de sfeer te proeven en te kijken of het wat voor je is? Dan komen we graag met je in contact.

Je kunt contact opnemen met Marieke Ozinga, praktijkmanager via 06-34244072 of mozinga@shg.nl. Of met Marcelle Hage, hoofdassistente via mhage@shg.nl.

Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te uploaden via “online solliciteren” op de SHG website.