« terug naar vorige pagina

Doktersassistent gezondheidscentrum Nieuw Waldeck

Word jij onze collega doktersassistente? (32 uur p/w)

Spreekt dit jou aan?

Wij, Susanne, Marianne, Manuela en Yosamin, doktersassistentes in SHG Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck, zijn op zoek naar een fijne nieuwe collega doktersassistente om ons gezellige team te versterken.

Wat ga je doen?

Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor onze veelal oudere patiënten. Jij bent door zorgvuldige triage onmisbaar en daarnaast zorg jij ervoor dat alles in de praktijk op rolletjes loopt. Dit doe je aan de balie en aan de telefoon. Verder hebben de doktersassistentes een eigen spreekuur waar je medisch technische handelingen verricht.

Wie ben jij?

Je bent een gediplomeerd doktersassistente en een echte teamplayer. Je wilt graag meedenken hoe zaken beter kunnen, je staat stevig in je schoenen en je stelt de patiënt centraal in zijn of haar zorgvraag.

Wat bieden wij?

De ontwikkeling van medewerkers is voor SHG ontzettend belangrijk. Daarom bieden wij iedere medewerker aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Jouw salaris is conform cao huisartsenzorg.

Wie zijn wij?

SHG is Samen voor Haagse Gezondheid. Samen met jouw collega’s vorm je een echt team waarbij je goede patiëntenzorg verleent en daar ook echt oog voor hebt.

Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck ligt in een groene wijk met veel ouderen. Het is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en parkeren kun je gewoon gratis voor de deur.

Het team is goed op elkaar ingespeeld en bestaat uit diverse doktersassistentes, praktijkondersteuners, huisartsen en verpleegkundig specialisten. Ook fysiotherapeuten en een diëtiste horen bij het team. Zo wordt multidisciplinaire zorg geleverd. Tevens leiden wij ook collega’s op en zijn er vaak stagiaires aanwezig.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie betreffende de vacature kun je bellen naar Sylvana Luiten, praktijkmanager gezondheidscentrum Nieuw Waldeck op telefoonnummer 06 – 82 22 59 00.  Je kunt je sollicitatiebrief met CV direct mailen naar sluiten@shg.nl.

Neem ook een kijkje op onze website: https://www.gcnieuwwaldeck.nl