« terug naar vorige pagina

Hoofd doktersassistent gezondheidscentrum De Koning

In het hart van de multiculturele Schilderswijk ligt ons gezondheidscentrum De Koning. Ons team bestaat uit 6 huisartsen, 5 doktersassistenten, 5 praktijkondersteuners, 2 fysiotherapeuten, diëtiste. Wij hechten veel waarde aan een fijne werksfeer en een goede samenwerking. Tevens hebben wij een  apotheek. De samenwerking met partners in het centrum en met de vele zorgverleners in de wijk is voor ons belangrijk!

Ter versterking van ons team zoeken wij een:

Hoofd doktersassistent (24 uur – 32 uur p/w)

Wat ga je doen?

Als hoofd doktersassistent verricht je alle voorkomende werkzaamheden als doktersassistent zoals assisteren van de huisartsen, triage, medisch-technische verrichtingen en administratie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor agendabeheer, vakantieplanning, het inroosteren van waarnemers en het up to date houden van protocollen en vastleggen van afspraken. Als hoofd doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt en contactpersoon van de praktijkmanager, huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten en coördineer je de taken van de doktersassistenten. Kortom je bent een ‘spin in het web’.

Wie ben jij?

Wij vinden het belangrijk dat je een gediplomeerde en ervaren doktersassistent bent met organisatorisch talent. Je durft initiatief te nemen en hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ook ben je stressbestendig, flexibel en oplossingsgericht. We verwachten minimaal 5 jaar ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare eerstelijnspraktijk. Je beheerst triage en kunt zelfstandig medische handelingen uitvoeren. Kennis van computersysteem Medicom is een pré.

Wat bieden wij?

We bieden je een zelfstandige functie in een dynamisch team en in een dynamische wijk. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen, daarom bieden wij diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Salariëring en rechtspositie zijn conform CAO Huisartsenzorg.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mila Sahadew Lall, via email sollicitatie@shg.nl of telefoon 070-388 8500. Of kijk op de website www.gcdekoning.nl en www.shg.nl.

Solliciteren kan uitsluitend via het online formulier. Hier kun je je brief en CV uploaden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.