« terug naar vorige pagina

Bestuurssecretaris

Ambieer jij een belangrijke en veelzijdige spilfunctie in een eerstelijns zorgorganisatie in Den Haag? Dan nodigen we je van harte uit te reageren op de functie van

Bestuurssecretaris

(ca. 32 uur per week)

SHG is een eerstelijnszorgorganisatie met acht gezondheidscentra en zes apotheken. Naast huisartsenzorg biedt SHG ook fysiotherapie en diëtetiek. We willen er zijn voor alle mensen, ook mensen die wat extra’s nodig hebben. Zo hebben wij straatdokters voor dak- of thuislozen en zijn we één van de voorlopers in Krachtige basiszorg. Onze centra staan verspreid door Den Haag, van Vinex wijken tot wijken met veel ouderen of mensen met een migratieachtergrond. Dat maakt het werken bij SHG zo interessant. Er is geen sprake van one-size-fits-all; we stemmen ons aanbod af op de populatie in de wijk. SHG heeft een ambitieuze ontwikkelagenda voor de komende jaren. Er liggen uitdagingen op het gebied van waarde gedreven en persoonsgericht werken, de inzet van e-health, regionale samenwerking en het borgen van verbeteringen die de afgelopen tijd zijn ingezet. Bij de SHG werken ca 225 mensen.

Door het vertrek van de huidige bestuurssecretaris staat deze leuke vacature open!

Wat ga je doen?

Als Bestuurssecretaris bij SHG heb je te maken met een brede variatie aan rollen en verantwoordelijkheden. Je schakelt van strategie naar operationele primaire processen, van advies naar ondersteuning, van leidinggeven naar begeleiden en van intern naar extern. Je bent praktisch ingesteld en weet mensen te verbinden. Je taken zijn o.a.:

  • Regisseren van advies- en besluitvormingsprocessen en bewaken van opvolging van vergaderingen. Daarmee ben je de spil in overleggen van het bestuur, raad van toezicht, managementteam, ondernemingsraad en cliëntenraad.
  • Adviseren en ondersteunen van de bestuurder in brede zin.
  • Regisseren van het zorginkoopproces met zorgverzekeraars en zorg dragen voor de verwerking van de daaruit volgende contracten.
  • Schakelen met instanties als IGJ, geschillencommissie enz.
  • Bewaken van de AVG, als functionaris gegevensbeheerder.
  • Aanspreekpunt voor juridische en governance vragen.
  • Aansturen van (2) beleidsmedewerkers.
  • Participeren in het Haagse netwerk.

Als Bestuurssecretaris ressorteer je onder de bestuurder.

Wie zoeken wij?

Je bent een ervaren bestuurssecretaris met goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Je hebt een academische opleiding, bijvoorbeeld bestuurskunde of rechten. Je hebt kennis van en ervaring met de zorgsector, bij voorkeur in de eerstelijns zorg. Je bent integer, open en transparant. Je bent makkelijk benaderbaar, kunt snel schakelen, hebt een hands-on mentaliteit en een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke, veelzijdige functie met veel ruimte voor eigen inbreng, scholing en groei. Werken bij SHG betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling wordt gestimuleerd. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, ingeschaald in schaal 10 of 11 CAO Huisartsenzorg. We bieden in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling.

Spreekt dit jou aan?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving? Reageer dan op deze vacature. Solliciteren kan via het online formulier. Hier kan je jouw sollicitatiebrief en CV uploaden.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan gerust met Marianne Oomens, bestuurder a.i. 06 141 79 095.